Dé ontmoetingsplaats in de World of Industrial Processing

Dé ontmoetingsplaats in de World of Industrial Processing Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Veel bedrijven verenigen zich in gezamenlijke paviljoens tijdens de World of Industrial Processing, zoals op de Machevo Hotspots. Op de Machevo Hotspots tonen leden van de Machevo & Bulk vereniging gezamenlijk hun innovaties en delen zij hun brede kennis op het gebied van de procesindustrie. Dit paviljoen kan dan ook gerust hét middelpunt van toeleveranciers aan de procesindustrie worden genoemd. Er zullen in totaal vijftien deelnemers hun kennis met u delen. Ook bevindt de PIP galerij zich op het paviljoen en kunt u hier uw stem uitbrengen op uw favoriet.

Voor deze editie van de World of Industrial Processing is er gekozen voor één groot Machevo Hotspots-paviljoen met een open karakter en een goede zichtbaarheid. Naast de eigen standruimte van de deelnemers is er ook een open gemeenschappelijke ruimte, waar je als bezoeker rustig over zaken kunt praten onder het genot een hapje en een drankje.

Om een beeld te krijgen van de diversiteit aan deskundigheid in dit paviljoen, geven we kort aandacht aan de exposanten van de Machevo Hotspots. Zo ontwikkelt en produceert EKATO industriële roerwerken, reactoren, turnkey procesinstallaties, mechanische afdichtingen en afdichtingstoevoersystemen, evenals vacuümprocesmengsystemen en drogers. Euro Manchetten & Compensatoren is gespecialiseerd op het gebied van flexibele verbindingen, zoals een manchetverbinding of compensator, het compenseren van trillingen daar waar twee vaste uiteinden van een leidingwerk aan elkaar worden gekoppeld. Gronfa Procestechniek ontwerpt en produceert meng-, afvul- en processystemen en is oplossingspartner voor uiteenlopende applicaties binnen food processing, chemistry en pharma. Hoppenbrouwers Techniek biedt industriële automatiseringsoplossingen om sneller, slimmer, duurzamer, efficiënter en kostenbesparend te produceren. Jansen&Heuning Bulk Handling Systems maakt transportinstallaties voor opslag en transport van bulkgoederen zoals band-, ketting- en schroeftransporteurs, elevatoren, beladingsbalgen, stoffilterinstallaties en big bag stations. J.M.E.Technische Handelsonderneming is een leverancier van hoogwaardige en innovatieve technische industriële producten en componenten. Zij leveren roerwerken, roestvast stalen en plastic IBC, tanks en containers en pompen en inline meng/oplos systemen.

Lampe Technical Texiles levert totaaloplossingen in technisch textiel voor jouw (productie)proces. Naast het geven van advies houden ze ook inspecties, onderhoudswerkzaamheden, installatiewerkzaamheden en metingen van ontstoffingsfilters en luchtbehandelkasten. Muller Beltex levert een range aan componenten voor de agrarische en industriële bulk- en procesindustrie voor het horizontaal en verticaal transporteren en verwerken van grondstoffen. Nestinox is gespecialiseerd in rvs-bevestigingsmaterialen en is een gevestigde naam in de semi conductor industry. Zij hanteren hierbij het TCO (Total Cost of Ownership)-principe.

ProLeiT ontwikkelt automatiseringsoplossingen en Proces Control-systemen, waarmee de productieprocessen van internationale fabrikanten worden geautomatiseerd. Van grondstof tot het eindproduct. Scharff Techniek focust op stoom en thermische olie. Zij leveren installaties en verzorgen het ontwerp en de montage van het complete net. Tbma heeft ervaring in stortgoedtechniek en procesengineering. Zij hebben componenten en systemen voor de verwerking van droge en vaste stoffen. VAPO is expert op het gebied van afsluiters. Zij bieden kogelkranen en vlinderkleppen. VDL Industrial Products is actief op het gebied van verkoop en service van componenten voor afzuiginstallaties en stortgoedbehandeling, zoals modulaire buissystemen, roterende sluizen, ventilatoren, cyclonen, wissel- en vlinderkleppen en triltransporteurs. De laatste nieuwkomer is Gielink. Zij staan er met de FAMAT samplers, dat is het afdichtings-systeem: Niet via seals of O-ringen maar door het laten expanderen van de PTFE piston. Zij willen je hier alles over vertellen op de beursvloer

Meld je aan voor een gratis bezoek aan de World of Industrial Processing en breng direct een bezoek aan de Machevo Hotspots.