Doe jij mee met de beursgadget?

Doe jij mee met de beursgadget? Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Voor veel bezoekers is de beursgadget één van de redenen om naar de WoTS te komen. Met zulke hooggespannen verwachtingen, ligt de lat voor exposanten hoog. Dit jaar hebben de deelnemers aan het gadget project unaniem gekozen voor de omgevingsmonitor: een apparaat dat onder andere gassen in de lucht en geluid meet. Het ontwerp is bijna klaar, de bill of materials is vastgesteld, maar we zijn nog op zoek naar enthousiaste exposanten die de monitor willen sponseren.

Voordelen voor jou
Exposanten die bijdragen aan de beursgadget hebben een streepje voor op de beurs. Je profiteert van de gratis publiciteit rond de gadget. De ervaring leert dat nieuws over de beursgadget goed wordt ontvangen door onze mediapartners en het publiek. Dit levert een continue stroom van persaandacht op, waardoor bezoekers in aanloop naar de beurs herhaaldelijk kennismaken met jouw bedrijf.

Bezoekers verzamelen de verschillende onderdelen van de gadget zelf bij de stands. Dit creëert een mooie gelegenheid om mensen enthousiast te maken voor jouw producten of diensten én om potentiële klanten te ontmoeten.

Maar niet alleen het contact met het WoTS-publiek is een pluspunt, ook het netwerken met (con)cullega’s in de gadgetprojectgroep levert voordelen op. Je werkt samen met andere exposanten aan een leuk en nuttig product dat al jaren succesvol is op de beurs. Door je kennis en expertise te delen, positioneer je jouw bedrijf als specialist binnen het vakgebied. En wie weet hoe een koe een haas vangt.

Wat is je investering
Er zijn verschillende opties om als sponsor betrokken te zijn bij het gadget. Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact op met projectmanager Melvin Brink.