Focus op de bezoeker van de World of Motion & Drives

Focus op de bezoeker van de World of Motion & Drives Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Na de persconferentie van Minister Ernst Kuipers op dinsdag 15 februari ging niet alleen Nederland weer open, maar zagen wij ook een enorme interesse voor WoTS 2022. Na twee jaar pandemie wordt het fysieke bezoek aan een beurs weer mogelijk en dus leggen wij vanaf nu de focus op de bezoeker: met circa 350 ingeschreven exposanten en seminars die ingaan op de actuele megatrends. Experts komen aan het woord over nucleaire energie en de veilige aanpak van kerncentrales. Er wordt groot ingezet met kennisoverdracht over thema’s als waterstof, veiligheid van voedselproductie en cyber security.

Voor het genereren van algemene aandacht voor WoTS 2022 organiseren we seminars rond robotica, spreken diverse covid-experts, de supply-chain van elektronica komt aan bod en we bespreken een veilige aanpak van kerncentrales. Deskundigen geven in deze seminars een rationeel, technisch of wetenschappelijk verhaal rond thema’s die op dit moment zeer actueel zijn. Met die inhoud verwacht de organisatie al een grote interesse van bezoekers.

Er wordt vanzelfsprekend ook op specialistische kennis uit de branches ingegaan. Binnen de energietransitie wordt bijvoorbeeld een grote rol verwacht van waterstof. Veel exposanten zullen een bijdrage leveren aan de technische waterstofoplossingen van de nabije toekomst. Die deskundigheid wordt getoond op een Waterstofplatform en gepresenteerd in een seminar. Op het platform ligt de nadruk op innovaties voor productie, distributie en toepassing van (groene) waterstof.

Het enthousiasme van exposanten, sprekers en organisatie is groot, om met de aanwezige expertise de vele bezoekers mogelijkheden te bieden voor de huidige uitdagingen.

De coronapandemie heeft twee jaar lang onzekerheid opgeleverd in het proces van een beurs. Daarom is de huidige indeling sneller opgemaakt dan anders, om bedrijven die nog mee willen doen eerder de gelegenheid te geven een mooie plek op de plattegrond te kiezen.

Als u vragen heeft over de actuele mogelijkheden, kunt u die stellen aan Willemijn de Groot.