Gericht netwerken op de WoTS-paviljoens

Gericht netwerken op de WoTS-paviljoens Door: FHI federatie van technologiebranches

Als u op zoek bent naar informatie over een specifiek onderwerp, dan zullen de WoTS-paviljoens u zeker aanspreken. In deze paviljoens zijn meerdere stands rond één thema bij elkaar geplaatst. Hierdoor kunt u op deze ‘themapleinen’ gericht informatie verzamelen en contact leggen met interessante partijen.

Ook is het mogelijk om een bezoek aan de stands te combineren met een lezing, want de presentatiezalen zijn allemaal op korte loopafstand van de paviljoens. Op de World of Electronics, de ‘wereld’ waar alles draait om Industriële Elektronica, vindt u de paviljoens ‘test en meet’ en ‘Development Club /IoT’.

Test en meet Paviljoen

Een bezoek aan het test en meet Paviljoen is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in test and measurement. Zes test-en meetbedrijven presenteren hun producten en diensten aan een gemêleerd publiek. De bedrijven hebben diverse specialismen, waaronder:

  • Functionele testen voor de productie van elektronica
  • CE- testen voor een marktintroductie van een ontwikkeling
  • Omgevings- en klimaattesten
  • Testen en meten van draadloze toepassingen

De breed beschikbare deskundigheid bij deze exposanten maakt een bezoek aan dit paviljoen extra nuttig. U kunt ter plaatse uw eigen testuitdagingen voorleggen aan de experts.

Development Club/IoT Paviljoen

Elektronica op maat ontwikkelen voor klantspecifieke toepassingen is het hoofdthema van dit paviljoen. Op acht stands vindt u recent opgeleverde projecten met de nieuwste elektronicatoepassingen. Dit jaar ligt de focus op de (on)mogelijkheden en uitdagingen rondom het Internet of Things (IoT). Een greep uit de thema’s die aan bod komen op het paviljoen:

  • Van proof of concept tot aan serieproductie
  • De kracht van innovatie
  • FPGA-oplossingen voor complexe toepassingen
  • Draadloze meetsystemen voor betrouwbare informatieoverdracht

Meer informatie over de paviljoens