Innovatieve bedrijven op het Test en Meet paviljoen

Innovatieve bedrijven op het Test en Meet paviljoen Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

In het Test en Meet paviljoen maakt u kennis met zes bedrijven die apparatuur, oplossingen of trainingen aanbieden op het gebied van Test & Measurement. De bedrijven zijn gespecialiseerd in het testen en meten van elektronica in alle fases van het productieproces: van creatieve testen in de ontwerpfase tot functionele metingen voor productie. Ook krijgt u inzicht in CE- testen voor de marktintroductie, het testen en meten van draadloze toepassingen en omgevingstesten.

De breed beschikbare deskundigheid maakt een bezoek aan het Test & Meet paviljoen interessant voor iedereen die meer wil weten over de laatste ontwikkelingen en trends op dit gebied. U krijgt bovendien de gelegenheid om uw eigen testuitdagingen voor te leggen aan de exposanten. Een unieke gelegenheid om kennis op te doen bij topspecialisten binnen uw vakgebied!

Het paviljoen bevindt zich op een steenworp afstand van de ruimte waar de seminars plaatsvinden. U kunt een bezoek aan het paviljoen dus makkelijk combineren met een bezoek aan het T&M-seminar dat plaatsvindt op 28 september in het World of Electronics.  Een overzicht van de zes deelnemende bedrijven vindt u hier

Schrijf u nu in voor een bezoek aan de beurs. Inschrijven is kosteloos.