Inschrijvingen World of Automation stromen binnen

Inschrijvingen World of Automation stromen binnen Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Het gaat goed met het aantal inschrijvingen voor de World of Automation. Na een voorzichtige start zien we dat exposanten zich sinds de coronaversoepelingen van 25 februari massaal inschrijven. We zien er allemaal naar uit om weer live samen te komen en dat is te merken! En het is uiteraard, ook na de deadline, nog steeds mogelijk om u in te schrijven. Als deze lijn doorzet, kunnen we in september uitzien naar een zeer succesvolle World of Automation.

Warme belangstelling

Ook voor de projecten is veel animo. Veel exposanten hebben zich aangesloten bij de verschillende thema’s en we zijn druk bezig met het samenstellen van de seminarprogramma’s. Op 27 september gaan we van start met het seminar Digitalisering, gevolgd door het seminar Veiligheid in de middag. Op 28 september is het thema Waterstof aan de beurt en op 29 september gaan we verder met Food & Beverage en Cyber Security. Allemaal actuele onderwerpen die goed aansluiten bij de bezoekersdoelgroep.

Tot slot nog een opmerking voor de exposanten die zich al hebben ingeschreven: we zijn druk bezig met het intekenen van de stands en paviljoens op de beursplattegrond. Binnenkort krijgt u bericht over uw plaats op de beurs. Heeft u zich nog niet aangemeld voor deelname aan WoTS? Wacht niet te lang, want wie het eerst komt wie het eerst maalt bij het indelen van de definitieve plattegrond. Schrijf u vandaag nog in voor deelname aan World of Automation via deze pagina.