Kabelrups op maat nodig?

Kabelrups op maat nodig? Door: Helukabel B.V.

Van robots, palletiseer- en depalletiseermachines tot verpakkingsmachines aan het einde van de productielijn, de efficiëntie die wordt verkregen met automatisering is de norm geworden. De langdurige, herhaalde belasting die wordt gezien in kabelrups systemen vereist een hoog niveau van kennis op het gebied van zowel kabelontwerp als systeemtechniek.

Aangezien er geen internationale standaard is met betrekking tot het mechanisch ontwerp bij de verschillende fabrikanten van kabelrupsen, vergelijkbaar met een rechthoekige connector of pin- en hulsconnector, kan het behoorlijk verwarrend worden voor een eindgebruiker of ontwerpingenieur. Online configurators zijn handige tools, maar ze behandelen niet altijd de volledige reikwijdte van de toepassing. Het begrijpen van de toepassing vanuit een hoog niveau, vanuit een systeemperspectief, is hoe HELUKABEL advies geeft over nieuwe ontwerpen aan onze klanten.

EKD Systems, een dochteronderneming van HELUKABEL, levert op maat gemaakte, kant-en-klare en geassembleerde kabelrups systemen. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het identificeren van de beste kabelrupsoplossing voor uw specifieke toepassing en om eventuele vragen te beantwoorden die u zou kunnen hebben.

Bel ons voor meer advies en onze expert helpt je graag verder!

Telefoonnummer +31 (0)495 499 049 of stuur een mail naar info@helukabel.nl

Lees meer over onze kabelrups producten en de toepassingen op onze site!

https://www.helukabel.nl/nl-nl/Producten-Oplossingen/Kabelrupsen.html