Kracht door samenwerking in Motion & Drives en dan juist individueel profileren

Kracht door samenwerking in Motion & Drives en dan juist individueel profileren Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Vanaf oktober 2021 benadrukken we deze boodschap al in de nieuwsbrieven. Nu alle inhoud vorm aan het krijgen is, wordt die gebundelde kracht zeker duidelijk. De bezoeker is een beperkte periode op de beurs. De acht deelnemers aan de FEDA Lounge bundelen hun krachten, maar ook de gezamenlijke uitingen van de FEDA vinden op dat paviljoen plaats. De verzameling van exposanten bieden natuurlijk ook concrete, technische oplossingen voor de uitdagingen waar bezoekers mee bezig zijn.

Als een gemiddelde bezoeker vier uur op de beursvloer aanwezig is en daarbij gemiddeld veertien stands bezoekt, dan haalt een exposant extra voordeel uit een collectief project. Het seminar over ‘innovaties in de aandrijftechniek’ is bijvoorbeeld al gevuld.

Er is nog ruimte om uw expertise te tonen in het seminar ‘ontwerpen met aandrijftechniek’. Met zes sprekers wordt ingegaan op het realiseren van concrete voordelen met aandrijftechniek bij het ontwerp van een technische installatie. Bijvoorbeeld in de verbetering van productiviteit, lager energieverbruik, verbeteren van de duurzaamheid, een langere levensduur en een lagere kans op falen.

Een gemiddelde exposant spreekt 75 bestaande relaties en 25 nieuwe relaties in een beursweek. Dat is vanzelfsprekend sterk variërend per soort bedrijf, maar zo’n gemiddelde geeft wel aan hoeveel extra waarde geboden wordt door een seminar waar circa honderd bezoekers bij aanwezig zijn.

Op het gebied van het klimaat, de energietransitie, Industrial Internet of Things, reshoring, schaarste aan mensen, middelen en grondstoffen, robotisering, preventieve zorg en allerlei andere thema’s tonen klantengroepen interesse om hier collectief uit te komen. Die kracht bevindt zich op WoTS 2022.

Als u vragen heeft over actuele mogelijkheden, kunt u die stellen aan Willemijn de Groot.