Maximale kans op succes met een minimum aan risico’s - WoIP

Maximale kans op succes met een minimum aan risico’s - WoIP Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De brancheorganisaties Machevo & Bulk, FEDA en FHI organiseren de World of Technology & Science. Deze verenigingen zetten de doelen van leden en hun klanten bovenaan. In iedere fase van de coronapandemie zijn lastige beslissingen genomen, die logisch en verstandig zijn voor zowel de exposanten als de beursbezoekers. Door tijdige communicatie in de afgelopen twee jaar zijn de risico’s geminimaliseerd, waardoor de kosten voor exposanten extreem laag zijn gehouden. Deze samenwerking met leden vergroot ook meteen de kans op succes van een beurs.

Het voor en mét de exposanten organiseren van opnieuw een geslaagde editie van de grootste technologiebeurs van de Benelux staat voorop! Vanuit de leden van de Machevo & Bulk vereniging ligt vanzelfsprekend de focus op de World of Industrial Processing. Er zijn nog volop mogelijkheden voor uw deelname aan projecten en seminars. Door de neutrale kennisoverdracht en online communicatie naar de relevante doelgroepen voor uw bedrijf vanuit WoTS, vergroot dat uw bereik onder de bezoekers.

Er zijn veel actuele ambities voor de industrie in het kader van klimaatplannen en innovaties. De realisatie van die ambities wordt ingevuld door een combinatie van technologieën. Daarvoor biedt de integratie van de vijf werelden tijdens WoTS 2022 toegevoegde waarde aan uw klanten. In de zoektocht van de bezoeker naar hele specifieke oplossingen, kunnen exposanten zich nadrukkelijk  profileren. Die kans biedt WoTS volop, bijvoorbeeld door het kunnen plaatsen van nieuwsitems op de beurssite of door de online communicatie rondom projecten en seminars. Als uw specifieke deskundigheid past binnen de World of Industrial Processing, dan wordt uw kans op succes versterkt in die getoonde samenhang.

De organisatie van de beurs minimaliseert ook de risico’s, zodat u als exposant geen onnodige kosten hoeft te maken. Indien de World of Technology & Science vanwege coronaomstandigheden niet door kan gaan in 2022, dan verschuift WoTS in goed overleg met de Jaarbeurs de beurs naar een latere, wel geschikte periode. Bij het annuleren van WoTS 2020 is het gelukt om het risico voor exposanten minimaal te houden en geen kosten in rekening te brengen voor de organisatie van de beurs.

Wij nodigen u van harte uit om in te schrijven voor World of Technology & Science als u dit nog niet heeft gedaan. Exposanten die zich vóór vrijdag 11 februari hebben ingeschreven hebben de mogelijkheid om op de toegewezen (concept) standlocatie te reageren.

U kunt extra vragen over actuele mogelijkheden richten aan Willemijn de Groot.