Neem deel aan de paviljoens van World of Electronics

Neem deel aan de paviljoens van World of Electronics Door: FHI federatie van technologiebranches

De inschrijving voor de twee paviljoens van de World of Electronics is geopend. U kunt als exposant deelnemen aan het Test & Meet-paviljoen of het Development Club/Internet of Things (IoT)-paviljoen. In december is met geïnteresseerde bedrijven de opzet en standbouw voor deze twee paviljoens bepaald. De reacties waren enthousiast. De opzet van de paviljoens biedt maximale gelegenheid om te netwerken en potentiële klanten te bereiken. Wanneer u deelneemt aan een paviljoen bent u volledig ontzorgd in de standbouw en de bijbehorende catering voor de paviljoenbezoekers.

Test & Meet-paviljoen
Het Test & Meet-paviljoen is hét verzamelpunt voor WoTS-gangers die geïnteresseerd zijn in test & meetapparatuur- en/of -oplossingen. In dit paviljoen exposeren bedrijven die actief zijn in het testen en meten van elektronica, functionele testen voor de productie van elektronica, CE-testen voor de marktintroductie van een product, EMC-testen, RF-testen, omgevingstesten en het testen en meten van draadloze toepassingen.

Development Club/IoT-paviljoen
In het Development Club/IoT-paviljoen exposeren bedrijven die gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van elektronica en IoT-oplossingen. Het Development Club/IoT-paviljoen is hét trefpunt op de beurs voor bezoekers met ontwikkelhardware en -software, danwel IoT-vraagstukken.

Op dit moment legt de standbouwer de laatste hand aan de ontwerpen van de paviljoens. Medio januari is het definitieve ontwerp en het deelnametarief bekend. Uiteraard zijn wij altijd bereid om u persoonlijk te woord te staan bij vragen of opmerkingen.  

Hiervoor kunt u contact opnemen met Marc Berkouwer.