Nieuwe catalogus HELUKABEL voor de olie- en gasindustrie

Nieuwe catalogus HELUKABEL voor de olie- en gasindustrie Door: Helukabel B.V.

Hoewel hernieuwbare bronnen zoals zonne- en windenergie steeds belangrijker worden, domineert de olie- en gasindustrie nog steeds in het voorzien in de wereldwijde vraag naar energie. De winning, verwerking en het transport van de felbegeerde grondstof vinden allemaal plaats onder zeer uiteenlopende omstandigheden, waarvan sommige extreem zijn: in de diepe zee of in bergachtig terrein, in de vrieskou van de Noordpool of de verzengende hitte van de Perzische Golf. Alle gebruikte machine- en systeemcomponenten moeten deze hoge belastingen betrouwbaar weerstaan ​​- inclusief kabels, draden en accessoires.

HELUKABEL's uitgebreide kennis van de industrie en tientallen jaren ervaring maken het de ideale partner voor projecten in de olie- en gassector - zowel voor offshore-installaties zoals booreilanden, schepen of productieplatforms als voor raffinaderijen of petrochemische fabrieken. Onze speciaal voor deze uitdagende sector geschikte producten en oplossingen zijn nu voor u gebundeld in een nieuwe catalogus. 

Lees verder op de site en download deze brochure.

HELUKABEL presenteert haar producten en oplossingen die speciaal geschikt zijn voor de olie- en gasindustrie in een nieuwe catalogus.
Helukabel presenteert haar producten en oplossingen die speciaal geschikt zijn voor de olie- en gasindustrie in een nieuwe catalogus.