NU IS HÉT MOMENT OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR WOTS 2024

NU IS HÉT MOMENT OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR WOTS 2024 Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De beursbezoekers van de World of Industry, Technology & Science komen doelgericht af op kennis, oplossingen en innovaties.  De WoTS is dé vakbeurs waarop je jouw oplossingen presenteert aan een breed geïnteresseerd publiek; vol potentiële mogelijkheden. Hoe kom jij in contact met de bezoekers die jou nog niet kennen?

Deel je kennis, toon je deskundigheid en laat je zien door het geven van een workshop of presentatie op de beursvloer of doe mee met een beursproject waarbij bezoekers doelgericht langs jouw stand komen. De WoTS biedt tal van mogelijkheden om in contact te komen met  nieuwe klanten!

Dit is hét moment om je in te schrijven als exposant. Wanneer je je nu inschrijft, ben je nog op tijd om inhoudelijk mee te denken en deel te nemen aan  de beursprojecten en seminars.

Lees hier meer over de mogelijkheden die de WoTS je biedt in de World of Industry: seminars en paviljoenspak het podium
Lees hier meer over de mogelijkheden die de WoTS je biedt in de World of Electronics: seminarsbeursgadget omgevingsmonitor
Lees hier meer over de mogelijkheden die de WoTS je biedt in de World of Laboratory: X-pedition duurzame oplossingen voor het lab, workshop geven tijdens WoTS

Ontmoet je nieuwe klanten, deel je kennis en toon je deskundigheid op de WoTS. Bekijk de website voor de nog beschikbare stands en schrijf je in. Laat zien wie je bent, jouw bedrijf mag niet ontbreken!