Pak het podium

Pak het podium Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Nieuw tijdens de WoTS is een kleine seminarzaal op de beursvloer in hal 11. Deze halfopen zaal (standnummer 11C012) staat ter beschikking tot de exposanten van World of Industry. Tijdens de openingstijden van de beurs, kun je de seminarzaal huren voor het geven van een workshop, training of presentatie. Nodig jouw klanten uit en vertel je verhaal. Bezoekers dragen tijdens de sessies een koptelefoon met noice cancelling. Zodoende hebben ze volledige focus op jouw verhaal.

Organiseer een workshop, presentatie of training. Je huurt de zaal voor 60 minuten, inclusief 40 stoelen in theateropstelling, geluidsinstallatie met LED-projectiescherm en technische ondersteuning. Verras de bezoeker met scherpe oplossingen en toon jouw deskundigheid.

Seminar zaal 11C012 wordt exclusief verhuurt aan exposanten van de World of Industry.  Reserveer een tijdslot via de website en geef je voorkeur aan voor een dagdeel. De definitieve indeling van de tijdsloten wordt verzorgd door de organisatie, hierover ontvang je persoonlijk bericht.