Uitgelicht: samenwerking tussen Bruin Aandrijftechniek en Tsubaki

Bij Bruin Aandrijftechniek zijn wij trots om te werken met de A-merken uit de markt.

Een van deze A-merken is Tsubaki, waar wij sinds 2005 een officiële partner van zijn. De band tussen Bruin en Tsubaki gaat al veel langer terug.

Tsubaki is een Japanse producent van kettingen in het hoge segment van de markt. Met een breed assortiment aan aandrijfkettingen en transportkettingen bedienen wij samen de markt.


Herman de Jong, Area Sales Manager over Bruin Aandrijftechniek

Het begin van de hechte relatie tussen Bruin Aandrijftechniek en Tsubaki vindt zijn oorsprong al meer dan 40 jaar terug in de tijd. In de loop van de jaren is de samenwerking uitgegroeid tot een solide en volwaardig partnerschap. Dankzij Bruin Aandrijftechniek is Tsubaki zeer goed vertegenwoordigd in de regio Noord-Holland.

Bruin Aandrijftechniek is een betrokken familiebedrijf met loyale werknemers die al jaren aan het bedrijf verbonden zijn. Men onderscheidt zich door hun servicegerichtheid en het meedenken met de klant, een mindset die Tsubaki ook zeer hoog in het vaandel heeft staan.

Het Tsubaki-programma bevat vele mogelijkheden om problemen op te lossen en biedt de mogelijkheid om productieprocessen efficiënter te maken; iets wat de klanten van Bruin Aandrijftechniek al jaren weten te waarderen.

Het Tsubaki-team wenst het team van Bruin Aandrijftechniek een geslaagde beurs.

Tsubaki’s nieuwste innovatie, de Tsubaki Titan Chain

De Titan Chain combineert de beste kenmerken van de premium GT4 Winner met nieuwe en unieke specificaties.
Dit resulteert in een ongekende levensduur bij zware, veeleisende toepassingen. Denk hierbij aan schurende en stoffige omstandigheden in bijvoorbeeld hout- en steenzagerijen of steenfabrieken.

Onderhoudskosten en stilstand worden hierdoor tot een minimum beperkt. Ook helpt deze ketting klanten te besparen op energie en onkosten.
Dit reduceert de impact van de producten en activiteiten, waardoor de ontwikkeling van de Tsubaki Titan Chain bijdraagt aan de inspanningen om het milieu te sparen.

 

 

 

en_GBEnglish (UK)