Prins Constantijn naar techbeurs WoTS

Prins Constantijn naar techbeurs WoTS Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Constantijn komt op 27 september naar de vakbeurs World of Technology & Science in de Jaarbeurs Utrecht. De prins schuift om 15.30 uur aan bij het WoTS-Stories-programma ‘The importance of the Semiconductor Industry’. Als speciaal afgezant van de stichting Techleap.nl, een organisatie die zich inzet voor technologische startups en scaleups, zal de prins in discussie gaan met vertegenwoordigers van hightechbedrijven over de toekomst van de halfgeleiderindustrie.

Tijdens het lezingenprogramma geven drie sprekers van Intel, TSMC en Imec hun visie op de actualiteit rond semiconductors. In de presentaties komen investeringen, productie en research & development aan de orde. Er wordt gesproken over het belang van digitalisering, activiteiten in Europa en de mogelijkheden van fabricagetechnologieën. Tot slot is er aandacht voor de samenwerking in de keten en de ondersteuning van startups.

Na de presentaties volgt een discussie tussen Prins Constantijn en een viertal prominente start-ups. De prins zet zich al jaren in voor innovatieve Nederlandse (tech)bedrijven en startups als zelfstandig adviseur en vanuit zijn functie als Kabinetschef voor de Europese Commissie. Hij staat bekend om zijn grote betrokkenheid bij nieuwe technologieën. Zo is hij mede-initiatiefnemer van Startup Fest Europe, directeur 'Digital Technology and Macro Strategy' bij MAP in Londen en ‘Edge Fellow’ bij Deloitte.

U kunt de Prins van Oranje-Nassau live horen spreken als u zich registreert voor de WoTS en het WoTS Stories lezingenprogamma ‘The importance of the Semiconductor Industry’. Aanmelden kan kosteloos via de volgende link: https://fhi.nl/wots/.