Rodax, specialist in meerpuntsmeetingen voor reactoren

Rodax, specialist in meerpuntsmeetingen voor reactoren Door: Rodax

Rodax heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van meerpunts metingen voor reactoren in chemische en petrochemische processen. De specificaties van deze metingen worden in overleg met de klant uiterst nauwkeurig vastgelegd.

 

De filosofie is gericht op het ontwerpen van constructies met een lange levensduur. Een reactor stilleggen om elementen te vervangen kost immers een veelvoud van de prijs van de assembly. Rodax heeft onlangs een design gerealiseerd waarbij de elementen online vervangen kunnen worden. De keuze van materialen is vrijwel onbeperkt; ieder proces heeft immers zijn specifieke eisen. Dat de tevredenheidsfactor hoog ligt bewijst het feit dat verscheidene multinationals zoals Shell, BASF en Esso deze niet alleen installeren in de lokale Benelux installaties, maar ook op internationale lokaties als Frankrijk, Engeland, Spanje, Thailand, Maleisië, enz.

Zo heeft Rodax op klantspecificatie verschillende thermo-elementen gebouwd met een totale inbouwlengte van 30 meter waarbij de 7 meetpunten uitgevoerd zijn met plooibare 3 mm thermo-elementen.

 

Voor meer informatie zie www.rodax-europe.com of info@rodax-europe.com