Samenwerken voor actuele uitdagingen in de industrie

Samenwerken voor actuele uitdagingen in de industrie Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Deelnemers aan de FEDA Lounge bundelen hun deskundigheid op het paviljoen en kunnen dat benutten in de communicatie vooraf. De gezamenlijke kwaliteiten bieden kansen aan bezoekers die praktische oplossingen zoeken. Denk hierbij aan oplossingen met energiezuinige aandrijvingen en andere mogelijkheden om te vergroenen. Er zijn bovendien kansen met IIoT en de moderne aandrijftechniek te benoemen. Als uw bedrijf juist oplossingen rond waterstof wenst aan te bieden, kunt u zich ook aansluiten bij het waterstofplein, onderdeel van de World of Automation.

Door met de deelnemers van de FEDA Lounge samen te werken in neutrale kennisoverdracht, kan vanaf mei 2022 gecommuniceerd worden over technische oplossingen rond actuele thema’s. Voor de bezoeker wordt naar de breedte van de problematiek gekeken en voor de individuele exposanten biedt dat de kans om hun eigen kwaliteiten in zo’n proces te profileren. Als u daarbij betrokken wilt zijn, kunt u zich nog voor 11 februari aanmelden voor deelname aan de FEDA Lounge.

Maar dat geldt dus ook voor het waterstofplatform in de World of Automation. Er wordt een belangrijke rol verwacht van waterstof in de energietransitie. Op dit moment is er sprake van een grote versnelling en een schaalvergroting in innovatieve oplossingen voor de (groene) productie, distributie en toepassing van waterstof. Veel leden en exposanten leveren en ontwikkelen instrumentatie, apparatuur en diensten die bijdragen aan deze ontwikkeling.

Het waterstofplein is een eilandstand waar – in overleg met de deelnemers – een aantal belangrijke, aansprekende geïntegreerde oplossingen worden getoond op het gebied van productie, distributie en toepassing van (groene) waterstof. Met een focus op de technische innovaties die dit mogelijk maken en de rol van apparatuur van de deelnemers hierbij.

Per deelnemer is er een plek op het waterstofplein (circa 1m2) met een informatiezuil die bedrukt kan worden met eigen informatie. Op deze zuil wordt een QR code vermeld voor meer informatie, inclusief het standnummer van de deelnemer. Bekijk de presentatie van het deelnemersoverleg voor meer informatie over het project of neem contact op met Susanne van Boxtel. Aanmelden kan via het online deelnameformulier.

Voor meer informatie over Machevo Hotspots kan u contact opnemen met Willemijn de Groot