Schrijf u nu in voor de beste standlocaties op WoTS 2022

Schrijf u nu in voor de beste standlocaties op WoTS 2022 Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De World of Technology & Science 2022 opent van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september weer haar deuren in de Jaarbeurs te Utrecht. Uiteraard wilt u als exposant een fraaie plek op de beursvloer. Wanneer u zich voor 11 februari inschrijft voor de beurs, dan heeft u een uitgelezen kans op een mooie standlocatie.

Na de deadline van vrijdag 11 februari starten wij met het intekenen van de conceptplattegrond. Daarbij proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met de door u opgegeven voorkeuren. Exposanten die zich dus vroegtijdig inschrijven voor WoTS 2022, maken de meeste kans op een ideale plek voor hun bedrijfsstand.

De indeling van de hallen tijdens WoTS 2022 wordt gebaseerd op de voorkeuren en wensen. Bij uw inschrijving, via het online inschrijfformulier, kunt u duidelijk uw voorkeuren en wensen - bijvoorbeeld wat voor soort stand u precies wilt - aangeven.

In maart ontvangen deze vroeg ingeschreven exposanten de ingetekende conceptplattegrond.

Mocht u nog twijfelen over deelname, het is uiteraard mogelijk om ook na 11 februari in te schrijven als deelnemer van World of Technology & Science 2022. Maar dan mist u wel de eerder genoemde voordelen.