USB sticks met bedrijfspresentaties voor de leden!

USB sticks met bedrijfspresentaties voor de leden! Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Leden van de EMC-ESD vereniging ontvingen deze week een USB stick met de ledenlijst en bedrijfspresentaties van een gedeelte van de leden. Mocht u deze als lid nog niet ontvangen hebben, verneem ik het graag via info@emc-esd.nl.

De bedrijfspresentatie van HF Technology bleek niet geopend te kunnen worden, vandaar dat ik deze via deze weg nogmaals met u deel. Klik hier om deze te downloaden

Het begeleidend schrijven van voorzitter Jan-Kees van der Ven is hieronder te lezen:

Beste leden van de EMC-ESD vereniging,

Hoewel wij het graag anders gezien hadden, was het de afgelopen periode om begrijpelijke redenen vanwege het Corona virus niet mogelijk om evenementen te organiseren. We hebben nog wel overwogen om online het een en ander te organiseren maar: vanwege de vele online activiteiten die er al waren; onze persoonlijke ervaring met dergelijke online evenementen; en de beperkte interactie hierbij, heeft het bestuur besloten dit niet te doen.

Veel van onze leden zijn voornamelijk lid van de vereniging vanwege de interactie met andere leden, hiervoor zijn onze bedrijfsbezoeken en mini symposia de ideale gelegenheid. Met dit gegeven is het bestuur aan de slag gegaan. Normaal gesproken komt tijdens een praatje het bedrijf waar je voor werkt ter sprake en vertel je wat ze zoal doen.

Aangezien dit niet mogelijk is op het moment, hebben wij al onze leden gevraagd een bedrijfspresentatie of iets dergelijks in te sturen. Al deze presentaties hebben we voor jullie op een USB stick gezet, zodat jullie elkaar toch weten te vinden met betrekking tot specifieke onderwerpen als dit nodig is. Daarnaast staat het logo van de vereniging duidelijk op de USB stick, waarmee je direct aan je klanten en je collega’s kunt laten zien wat je expertise is.  

Ik wens jullie veel plezier met het bekijken van de presentaties en hoop jullie in het najaar weer persoonlijk te mogen ontmoeten tijdens bijvoorbeeld onze Algemene Ledenvergadering.

Met vriendelijk groet namens het bestuur van de EMC-ESD vereniging,

Jan-Kees van der Ven

Voorzitter