Tijdens de WoTS zie je onze kabelrupssystemen van EKD Systems, kabelassemblages van SANGEL Systemtechnik en demonstreren we het meetapparaat Aufmaster en de kabelstripper HAMTOOL. Komt dat zien!

Kant en klare kabelrupsen

Tijdens de WoTS beurs zie je onze volledig geassembleerde kabelrupsen van EKD Systems, een zusterbedrijf van HELUKABEL. HELUKABEL levert naast kabels, ook kabelassemblages van SANGEL al dan niet voorgemonteerd in de rups, dit op specifieke wensen van onze klanten.

Samen met onze klant en onze specialisten van EKD bieden we een op maat gemaakte totaaloplossing voor kabelrupsen voor diverse toepassingen in de machinebouw. De kabelrupsen variëren van kleine kunststof uitvoeringen tot grote metalen versies voor zware toepassingen.

Op onze stand tonen we ook enkele kabelassemblages van ons andere HELUGroup bedrijf, namelijk SANGEL Systemtechnik. Je kunt onze TOPSERV en TOPGEBER verbindingssystemen volgens SIEMENS-standaarden bekijken.

Demonstratie Aufmaster

Op onze stand kunt u een demonstratie krijgen van ons AUFMASTER-gereedschap, dat is ontwikkeld om kabellengtes te meten.

Tijdens de beurs zal ons team u de AUFMASTER laten zien, een hulpmiddel dat gebruikt kan worden voor het meten van kabellengtes. Dit gereedschap is gemakkelijk mee te nemen en met de software op een mobiele telefoon kunt u snel kabels meten.

Voor meer informatie over de AUFMASTER kunt u de flyer hieronder downloaden of de website bezoeken.

HAM tool

We laten u ook graag zien hoe onze HAMtool werkt. Met dit gereedschap kunt u eenvoudig kabels op de juiste lengte strippen. Dit kleine hulpmiddel kan u veel tijd besparen tijdens uw werk! De flyer van de HAMtool kunt u hieronder downloaden.

De HAMtool is een gereedschap dat wordt gebruikt om kabels te strippen, het is heel eenvoudig!

Kabelassemblages 

Ontdek onze kabelassemblages die zijn gemaakt door Sangel Systemtechnik, hier kunt u zien welke kabels we zullen tonen. Door afzonderlijke oplossingen te combineren tot één installatie module, genereert Sangel een groter volume en kan het aanvullende verbindingstechnologieën gebruiken. Door dure terminaltechnologieën te vervangen door printplaatoplossingen, creëren ze eenvoudige en handige verbindingen met de randapparatuur. Ze houden rekening met het bestaande systeemontwerp en passen alle vormen van onze modules aan op de omstandigheden.Voor meer informatie over SANGEL Systemtechnik, bezoekt u hun website.

Win een diner voor twee!

Natuurlijk laten we u nog veel meer zien op de WoTS! We zien u daar graag, bezoek ons in hal 11, stand A53!
Raad hoeveel kabelrupsen er in de vaas zitten en win een diner voor twee!
Ons team adviseert u graag over onze producten. Heeft u een vraag? Aarzel niet en plan hier uw afspraak met onze mensen, zij helpen u graag verder tijdens de beurs.

Tot ziens op de WoTS!

 

NOG GEEN TICKET? REGISTREER JE HIER!

 
 
FHI, federatie van technologiebranches
en_GBEnglish (UK)