Waterstofplein

Waterstofplein Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Een van de beursprojecten voor World of Automation is het Waterstofplein: een platform op de beursvloer waar exposanten waterstofoplossingen en -instrumentatie kunnen tonen in combinatie met demonstraties van concrete en innovatieve waterstoftoepassingen van eindgebruikers. Wilt u hierover meedenken? Meld u dan aan voor het overleg op dinsdag 10 januari. 

Nederland heeft harde doelen geformuleerd om in 2050 een duurzaam energie- en grondstofsysteem te hebben. Waterstof speelt hier een grote rol in.  
In de industrie wordt waterstof al op grote schaal ingezet, maar de komende jaren is het de uitdaging om waterstof duurzaam te produceren en op nieuwe manieren te gaan toepassen.

Op de WoTS 2022 willen we samen met de exposanten een platform inrichten waar we de bezoeker innovatieve oplossingen tonen in het gebruik en de productie en waterstof in combinatie met de concrete mogelijkheden op dit moment. Heeft u vragen over dit platform of wilt u aansluiten bij het tweede deelnemersoverleg van dinsdag 10 januari 10.00 uur, neem dan contact op met Susanne van Boxtel (susanne@fhi.nl / 033 465 75 07)