X-pedition innovaties in de sample workflow

X-pedition innovaties in de sample workflow Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Volg de workflow van een biologisch sample tijdens deze X-pedition. Verspreid over zes stands krijgt u op interactieve wijze inzicht in innovaties in de sample workflow. Met behulp van de opgedane inzichten weet u hoe het proces in uw laboratorium te optimaliseren, de foutmarge te verkleinen en de capaciteit te verhogen.

Sample workflow

Tijdens de X-pedition ervaart u vijf verschillende stappen in de sample workflow:

  1. Micro-organismeontwikkeling
  2. Cellen, micro-organisme en algencultivering
  3. Efficiëntie en traceerbaarheid
  4. Sample handling
  5. Samplebevriezing, opslag en volgen

Interactief en praktisch

Tijdens deze X-pedition bezoekt u zes bedrijven op de beursvloer. Zij tonen niet alleen hun innovaties, maar nemen u er ook in mee. Middels interactieve demo’s ervaart u zelf de voordelen van de beschikbare technologieën. Op praktische wijze krijgt u inzicht in hoe uw laboratorium baat heeft bij de getoonde oplossingen van de exposanten.

Bij Beckman Coulter wordt u geïnformeerd over het bioproces van micro-organismen. BioSPX neemt u mee in de efficiëntieslag rondom het labelen van verschillende assays die u in het laboratorium uitvoert. Eppendorf biedt de oplossing om uitval in uw lab te voorkomen, door real-time de prestaties van uw laboratoriumapparatuur van een afstand te bewaken. Op de stand van Elscolab vindt u diverse oplossingen voor veilige sample handling voor een gegarandeerd resultaat van uw onderzoek. PHC adviseert over het juiste apparaat om cellen optimaal te ontwikkelen.

Ontmoeten, zien, doen

In de Jaarbeurs in Utrecht kunt u tijdens de WoTS letterlijk de route van een biologisch sample volgen. Van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september staan onze exposanten klaar om u te vertellen over de nieuwtjes. Ontmoet er branchegenoten en wissel kennis uit.

Dompel u onder in de innovaties die uw lab vooruithelpen tijdens de WoTS 2022 en schrijf u in.