Elscolab

Elscolab

Elscolab is een distributeur van meet-, regel- en laboratorium apparatuur, en meer nog: de partner voor een betrouwbare continuïteit van metingen, processen en applicaties.

Naast het juiste materiaal bieden wij ook de juiste kennis aan. De toepassingen bij de klanten blijven probleemloos draaien door onze ondersteuning en opleiding tijdens implementatie, onderhoud en training.

We staan bekend om onze expertise, goede technische kennis en naverkoopdienst. Door de jaren heen zijn we een belangrijke partner geworden voor laboratorium en industriële apparatuur in de Benelux markt. Ons uitgebreid pakket aan oplossingen wordt ondersteund door een enthousiast team van ervaren applicatie- en onderhoudsspecialisten in diverse domeinen.

  • Industriële Processen: Een compleet gamma instrumenten en oplossingen voor elke industrie en elke applicatie: van voedselproductie tot de farmaceutische industrie tot zware chemische processen.
    Onze specialiteiten: pH/ORP, zuurstof, UV-VIS-NIR spectrofotometrie, geleidbaarheid, kleur, troebelheid, refractometrie, viscositeit, druk, temperatuur, debiet, galvanische scheidingen, etc.
  • Water en Milieu: Een compleet gamma kwaliteits- en kwantiteitsmetingen in water, zowel voor industrieel afvalwater alsook voor oppervlaktewater zoals beken, kanalen en mariene toepassingen. 
    Naast analyzers voor COD, TOC, nitraat, ammonium, fosfaat, zwevende stof, zuurstof, pH, etc. bieden we eveneens robuuste draagbare veldmeters, monsternametoestellen, debiet- en stroommeters voor oppervlaktewater. 
  • Laboratorium Apparatuur & Verbruiksmaterialen: Apparatuur en benodigdheden voor diverse toepassingen in de labo-omgeving, zowel voor R&D, QC, etc. Je kan bij ons terecht voor applicatievragen over liquid handling, storage en lab safety. We zijn eveneens gespecialiseerd in verschillende analysetoepassingen (pH, geleidbaarheid, viscositeit, textuur, kleur en glans).
  • Kleur, Uitzicht & Design Tools: Kleur en glans zijn twee belangrijke parameters die het uitzicht van een object bepalen. Elscolab biedt totaaloplossingen voor de evaluatie van deze parameters en dit in diverse sectoren zoals verf, textiel, papier, voeding en dranken, pharma, etc. Ook testen van wegmarkering en retroreflectie vormen een onderdeel van deze afdeling. 
  • Service: Elscolab heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van installaties, herstellingen en preventief onderhoud van diverse online en laboratorium meetinstrumenten. De bekwame techniekers van onze service afdeling garanderen een professionele ondersteuning.

Laatste berichten

Geen artikelen gevonden

WOTS Partners