PHC Europe

Panasonic Biomedical Sales Europe B.V. veranderd haar naam in PHC Europe B.V.

Per 1 April 2018 heeft Panasonic Biomedical Sales Europe B.V. haar bedrijfsnaam gewijzigd in PHC Europe B.V.
Tegelijk met de wijziging van de bedrijfsnaam veranderde PHC Europe B.V. ook haar merknaam van Panasonic in PHCbi (spreek uit PHC biomedical).

De nieuwe tagline “Life Science Innovator Since 1966” geeft duidelijk de ambitie en historie aan waarin vanaf 1966 zowel SANYO als Panasonic Healthcare een duidelijke rol hebben gespeeld bij het realiseren van kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare producten voor de “Life Science” markt.

Voor de klanten van het voormalige Panasonic bedrijf zal er weinig veranderen. PHC Europe B.V. blijft toonaangevend in het ontwikkelen en verkopen van hoogwaardige PHCbi laboratoriumapparatuur, en blijft de vertrouwde service en ondersteuning aan Panasonic en zelfs SANYO-producten bieden, die zowel binnen als buiten de garantie vallen.

Voor meer informatie kunt u hier de Brand Change video bekijken

 

PHC Europe B.V.  is een onderdeel van het wereldwijd opererende PHC.

PHC Europe B.V. is het hoofdkantoor voor Europa (incl. Rusland en Turkije) en Afrika van de Biomedical Division. Vanuit de locatie Etten-Leur beheren wij de Sales, Marketing, Logistiek en Customer Service van PHCbi laboratorium apparatuur. Naast het hoofdkantoor in Etten-Leur hebben wij eigen kantoren in de UK, Frankrijk, Duitsland en Italië. In het magazijn in Etten-Leur, staan er circa 1000 units te wachten om uit voorraad geleverd te worden door heel Europa. Dit is een van de sterktes van PHC Europe B.V.!

Meer informatie kunt u vinden op onze website 

Laatste berichten

Geen artikelen gevonden

WOTS Partners