Alewijnse Netherlands B.V.

Alewijnse heeft meer dan 130 jaar ervaring in het leveren van elektrische en automatisering oplossingen voor de projecten van onze klanten over de gehele wereld.

Elektrificering en automatisering

Alewijnse levert oplossingen op het gebied van elektrificering en automatisering in de maritieme en industriële sector. Van nieuwbouw, refit tot en met onderhoud & reparatie. Wij zijn betrokken tijdens alle fases van een project. Alewijnse is de systeem integratie partner voor een groot aantal klanten in de scheepsvaart, waaronder jachten, de marine & overheid en dredging & offshore. In de industriële sector is Alewijnse gespecialiseerd in drinkwaterproductie, food, geothermie en in de machinebouw en maakindustrie.

https://www.alewijnse.nl/oplossingen

Als systeem integrator bieden wij een uitgebreid pakket aan technische oplossingen, zoals elektrische installaties, systemen voor energieverdeling, opwekking en aandrijving, proces automatisering, audio, video & ICT en systemen voor veiligheid, navigatie en communicatie.

https://www.alewijnse.nl/expertises

Een duurzame toekomst

Daarbij werken we aan een duurzame toekomst door het ontwerpen van nieuwe technieken, zoals geothermie, batterij en brandstofceloplossingen, hybride voortstuwing, LNG-oplossingen en maritiem en industrieel energiemanagement.

 

Geothermie
Geothermie

Efficiëntie en productiviteit 

Al enige tijd neemt de druk op productiviteit en operationele kosten neemt toe, terwijl aan de andere kant milieu- en veiligheidsnormen steeds belangrijker worden. Dit vraagt om slimme en betrouwbare oplossingen voor een maximale inzetbaarheid uw schip of productielijn.

Alewijnse loopt voorop in de markt door het ontwerpen van op maat gemaakte systemen voor geavanceerde procesautomatisering die efficiënt, productief en door weinig operators kunnen worden bediend.  

Big data en smart industry 4.0 zijn daarbij niet meer weg te denken. De slimme automatisering van onze experts zorgt voor een optimale en inzichtelijke exploitatie van uw schip of productielijn, wat resulteert in lagere productiekosten, energiebesparing een reductie van CO₂ uitstoot. Alewijnse kan u een oplossing voor datamanagement en analyse bieden die u op een eenvoudige manier kan helpen bij het inzichtelijk maken van de kritische parameters van uw processen, productielijnen en de omgeving. 

https://www.alewijnse.nl/oplossingen/proces-automatisering/data-management

Display Data management 

 

Internationaal

Alewijnse telt ongeveer 1.000 vakbekwame medewerkers en heeft vestigingen in o.a. Nederland, Roemenië, Frankrijk en Vietnam. Daarnaast biedt ons bedrijf internationale service op elke locatie ter wereld met een unieke combinatie van Nederlandse kwaliteit, ervaring en oog voor detail.

Contact

Voor meer informatie:
T: + 31 (0)24 371 6411
E: ai@alewijnse.com

Voor recruitment:
T: +31 (0)24 371 61 64
E: recruitment@alewijnse.com

Voor 24/7 wereldwijde maritieme & industriële service:
T: +31 180 460 555 / +31 622 509 009
E: marineservice@alewijnse.com

Voor 24/7 wereldwijde superjacht service:
T: +31 243 716 342 / +31 622 509 009
E: yachtsupport@alewijnse.com

Voor industrie service:
T: +31 243 716 203
E: ai@alewijnse.nl

Afbeelding

 

Nieuws

Alewijnse vernieuwt met succes besturingsinstallatie zandklasseerinstallatie Kaliwaal 41

04/05/2021Systems integrator Alewijnse heeft met succes een upgrade van het complete besturingssysteem van zandklasseerinstallatie Kaliwaal 41 opgeleverd. Eigenaar Van Nieuwpoort Bouwgrondstoffen contracteerde Alewijnse vorig jaar, waarna het werk in twee...

Lees meer

Alewijnse en VB Geo Projects tekenen zesde automatiseringscontract in geothermie

25/03/2021Systeemintegrator Alewijnse en VB Geo Projects hebben een contract gesloten voor de automatisering en elektrische installatie van de uitbreiding van een warmteoverdrachtsinstallatie voor Trias Westland. Het is het zesde succesvolle...

Lees meer