Analis bv

EEN LABORATORIUM
HEEFT GEEN GEHEIMEN VOOR ONS.

BIJNA 100 JAAR ERVARING. 35 000 GEBRUIKERS. MEER DAN 100 MERKEN.

ANALIS - YOUR QUALITY LABEL!

Als verdeler en fabrikant van instrumenten en meubilair voor laboratoria is ANALIS nv een gerenommeerde onderneming in de Benelux. Analis werd opgericht in 1927 en heeft zijn hoofdzetel in Namen (België Zuid) en filialen in Gent (België Noord) en Zaltbommel (Nederland). 

Dankzij ons brede gamma bieden wij slimme en geïntegreerde oplossingen in lijn met uw behoeften. Of het nu gaat om farmacie, biowetenschappen, chemie, klinische diagnostiek of industriële QC/QA en R&D, onze specialisten injecteren hun expertise in uw toepassingen. 

Wij gaan verder dan laboratoriumapparatuur: 
Wij zorgen voor alle aspecten van uw project, van concept tot installatie en validatie, van meubilair tot apparatuur... 
Uw labo wil immers resultaten van hoge kwaliteit produceren en wij dus ook.

Daarom zijn wij meer dan alleen uw vertrouwenslabel; wij zijn UW KWALITEITSLABEL!

 

SEPTEMBER 2022

ANALIS NEEMT VOS INSTRUMENTEN OVER

Met de overname van het Nederlandse Vos Instrumenten zet Analis een grote stap voorwaarts.
Analis heeft bijna 100 jaar ervaring als specialist op gebied van lab technologie en biedt een uitgebreid pakket aan wetenschappelijke- en laboratorium- apparatuur met een team van meer dan 150 medewerkers. Het bedrijf wordt zeer gewaardeerd om zijn expertise en de kwaliteit van diensten.
Analis nv/sa neemt de labactiviteiten van VOS Intrumenten uit Zaltbommel over. VOS Instrumenten blijft onder de eigen naam opereren. De overname sluit goed aan bij de ambitie van Analis om zijn marktpositie als labspecialist in de BENELUX te versterken.
Analis neemt VOS instrumenten over

Nieuws

ANALIS ACADEMY 10.10.2023 - Interne controle van uw pipetten en liquid handlers: wanneer, hoe, waarom?

13/09/202310.10.2023 - ANALIS ACADEMY SESSIE : Interne controle van uw pipetten en liquid handlers: wanneer, hoe, waarom? Het belang van de keuze van de pipetteertechniek en de optimalisatie ervan voor...

Lees meer

Plug-and-Play the sustainable way met ESCO leidingloze afzuigsystement

05/09/2023Lees meer

Kalibratie- & volumecontrole van handpipetten en automatische liquid handlers - wanneer, hoe, waarom?

05/06/2023Een halve dag theoretische & praktische training Kalibratie- en volumecontrole van uw pipetten en liquid handlers:  wanneer, hoe, waarom? Analis Academy - 10 october 2023 - Zaltbommel - Hoe belangrijk...

Lees meer

HOYTOM OUR BRAND NEW PARTNER IN

09/03/2023Analis & Hoytom, your partners inHigh-End Tensile Testing, Compression Testing & Impact Testing Voor kwaliteitscontrole en R&D legt Hoytom zich reeds meer dan 50 jaar toe op de productie van...

Lees meer

ANALIS & BETTERSIZE A NEW PARTNERSHIP !

09/03/2023We are excited to announce our partnership with  Bettersize Instruments to offer our customers a comprehensive suite of particle characterization techniques. Our Beckman coulter Laserdiffraction system is now complemented with...

Lees meer

Evenementen

LabSafety

LabSafety komt in 2023 terug met een event over veiligheid in het lab. Dit evenement heeft een gevarieerd lezingenprogramma, waarbij experts en veiligheidskundigen vanuit diverse vakgebieden aan het woord komen. De aanbieders op het beursplein bieden informatie over een veilige inrichting van het lab, producten en apparatuur die veilig werken bevorderen.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science bestaat uit 3 unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory en World of Electronics. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer

Life Science

De Life Sciences is een innovatieve en technologie intensieve sector. De ontwikkelingen volgen elkaar in deze sector in rap tempo op. Op dinsdag 5 april 2022 vindt de eerste editie van het Life Science Event plaats. Tijdens dit live event spreken experts onder andere over immunotherapie, gentherapie en next gen sequencing.

Lees meer

LabNL, DE Labbeurs

De nieuwe vakbeurs LabNL toont de nieuwste technologieën, innovaties, oplossingen en tools voor het laboratorium. Een breed aanbod aan bedrijven, gericht op labinrichting, -apparatuur en verbruiksartikelen tot aan analytische en optische instrumenten, chemicaliën, labautomation en life science-oplossingen geven acte de présence. Het conferentieprogramma belicht actuele onderwerpen in drie thema's, namelijk laboptimalisatie, detectie- en scheidingstechnieken en life sciences.

LabNL is dé plek voor laboranten, labmanagers, researchers en R&D managers die op zoek zijn naar concrete oplossingen. Ook biedt het ruimte voor ontmoeting en netwerken.

Lees meer