Elscolab

Elscolab is een distributeur van meet-, regel- en laboratorium apparatuur, en meer nog: uw partner voor een betrouwbare continuïteit van uw meettoestellen, processen en applicaties.

Naast het juiste materiaal bieden wij ook de juiste kennis aan. Uw toepassingen blijven draaien door onze ondersteuning en opleiding tijdens implementatie, onderhoud en training. Elke dag zorgt een volledig dynamisch team ervoor dat u geholpen wordt.

Naw gegevens

Tolboomweg 10
3784XC Terschuur
NEDERLAND

Tel: +31 (0)342 42 60 80
Fax: +31 (0)342 42 60 85
De heer J. de Haan
main@elscolab.com
www.elscolab.com/nl-nl

Evenementen

LabAutomation


Het doel van het event LabAutomation is kennisuitwisseling rondom automatiserings-, robotiserings- en softwareoplossingen binnen laboratoria. Dit gebeurt  met de vooraanstaande leveranciers, aanbieders van robotiserings-, automatiserings- en softwareoplossingen én in het conferentieprogramma.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2020. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer

Kennisevent Technische Innovaties in Food and Beverage

Voor leveranciers en ontwikkelaars van instrumentatie & analyse apparatuur organiseren we in 2020 het Food & Beverage kennisevent op 28 mei 2020

Lees meer