Metrohm Nederland

Metrohm Nederland verkoopt al ruim 50 jaar de producten van Metrohm AG, Cole Parmer, Masterflex en Metrohm Process Analytics. We zijn wereldwijd marktleider in analytische instrumenten voor titratie. Instrumenten voor ionchromatografie, voltammetrie, pH-geleidbaarheids- en stabiliteitsmeting maken onze portfolio voor ionanalyse compleet. Nabij-infrarood- en Raman-spectroscopie is een sterk groeiend segment binnen onze portfolio. De producten van Cole Parmer richten zich op laboratoria en industrie. Met meer dan 40.000 artikelen een zeer omvangrijk programma.

Evenementen

LabAnalyse

Het LabAnalyse event staat bekend om de uitgebreide kennisuitwisseling in de vorm van lezingen en een beursplein. De bezoekers krijgen een kijkje in de keuken bij andere labs en geven inspiratie en nieuwe ideeën voor labanalyses.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2020. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer