SALM EN KIPP

Salm en Kipp biedt u een ruime keuze aan laboratoriumapparatuur van bekende fabrikanten:

  • Analyse instrumenten
  • Apparatuur voor monsterbewerking
  • Veiligheidswerkbanken
  • Handschoenkasten
  • Algemene laboratoriumapparatuur
  • Monster labeling systemen

Bij de keuze van nieuwe laboratoriumapparatuur voor uw specifieke situatie, is een deskundig advies onontbeerlijk. Alleen zo weet u zeker dat het voldoet aan al uw wensen. Met meer dan 100 jaar ervaring weten wij dat persoonlijk contact met één van onze vakkundige medewerkers daarvoor de aangewezen manier is. Bel ons of stuur een email als u een vraag heeft over laboratoriumapparatuur. We komen uiteraard ook graag naar u toe.

Na aanschaf van uw apparatuur kunt u natuurlijk blijven rekenen op de expertise van Salm en Kipp, zodat u jarenlang gebruik kunt maken van zorgeloos functionerende laboratoriumsystemen.

Nieuws

Ranzigheid monitoren nu via de Cloud / Bepalen oxidatiestabiliteit volgens AOCS Cd-12c-16

25/06/2021De VELP OXITEST is de enige oxidatiestabiliteitsreactor met de mogelijkheid van real-time monitoring van zowel instrument als data via het VELP Ermes Cloud Platform, wat het eenvoudig maakt om routinematige...

Lees meer

Behandel gevoelige chromatografie monsters met zorg

23/03/2021Het indampen of drogen van chromatografiemonsters en -fracties met thermolabiele verbindingen vraagt om een speciale aanpak. Je wilt immers geen degradatieproducten of extra pieken die het chromatogram verstoren. Een rotatie...

Lees meer

Evenementen

LabSafety

LabSafety komt in 2022 terug met een live event over veiligheid in het lab. Dit evenement heeft een gevarieerd lezingenprogramma, waarbij experts en veiligheidskundigen vanuit diverse vakgebieden aan het woord komen. De aanbieders op het beursplein bieden informatie over een veilige inrichting van het lab, producten en apparatuur die veilig werken bevorderen.

Lees meer

LabAnalyse

Het LabAnalyse event staat bekend om de uitgebreide kennisuitwisseling rondom actuele analysemethoden binnen laboratoria, in de vorm van lezingen en een informatiemarkt. Experts delen hun verhaal over innovatieve analytische methoden. Het goedgevulde programma behandelt actuele topics zoals duurzaamheid, monitoring van COVID-19 in rioolwater en het gebruik van analyses in rechtszalen.

Op 16 juni 2022 vindt in De Kuip in Rotterdam een nieuwe editie van het LabAnalyse event plaats. 

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer

Life Science

De Life Sciences is een innovatieve en technologie intensieve sector. De ontwikkelingen volgen elkaar in deze sector in rap tempo op. Op dinsdag 5 april 2022 vindt de eerste editie van het Life Science Event plaats. Tijdens dit live event spreken experts onder andere over immunotherapie, gentherapie en next gen sequencing.

Lees meer