Yokogawa Europe Solutions

Yokogawa is een van de wereldleiders op het gebied van industriële automatisering. Van besturing- en informatiesystemen, testen & meten tot industriële services. We bieden toegevoegde waarde door u in staat te stellen een pionier en innovator te zijn in uw vakgebied. Want onze producten en diensten zijn niet alleen van hoge kwaliteit, veilig en duurzaam, maar ook innovatief en geavanceerd. Voor meer informatie, bezoek yokogawa.com/nl

Evenementen

Industriële veiligheid online kennisweek

Deze online kennisweek staat in het teken van veiligheid. Fysieke veiligheid wel te verstaan. Waarbij we ons richten op twee werelden van de maakindustrie en de procesindustrie. Totaal verschillende werelden maar vaak met een zelfde uitgangspunt; veilig werken. Niet alleen omdat uw medewerkers uw kapitaal zijn, maar ook omdat de vervolgschade enorm kan zijn.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Industry, Technology & Science bestaat uit 3 unieke werelden: World of Industry, World of Laboratory en World of Electronics. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer

Predictive Maintenance

Predictive Maintenance

Lees meer