Bronkhorst Nederland

Bronkhorst®, Performance for Life

Bronkhorst® ontwikkelt en produceert thermische en Coriolis instrumenten voor het meten en doseren van doorstroming van gassen en vloeistoffen. Samenwerken met Bronkhorst verzekert u van Performance for Life, dankzij onze ruime ervaring, sterke betrokkenheid en innovatieve kracht.

Experience

Bronkhorst® ontwikkelt en fabriceert thermische en Coriolis instrumenten voor het meten en regelen van gas- en vloeistofdoorstroming. Met precisie als professie onderscheiden wij ons al meer dan 30 jaar in laboratoria, machinebouw en industrie. In Europa zijn we marktleider en wereldwijd behoren we tot de top 5.

Innovation

Bij Bronkhorst® zijn we continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van producten waar de markt om vraagt Standaardproducten, maar ook klantspecifieke oplossingen, die hun weg vinden in uiteenlopende hoogwaardige toepassingen en tal van branches.

Responsibility

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de kwaliteit die we leveren, de mensen met wie we werken en de omgeving waarin we actief zijn. Dat besef zit diepgeworteld in ons DNA. Klanten, leveranciers en medewerkers mogen ons daar altijd op aanspreken. Today, tomorrow, for life!

Laatste berichten

WOTS Partners