Georg Fischer N.V.

Georg Fischer N.V.

GF Industrieprogramma

Als onderdeel van GF Piping Systems, wereldwijd producent van o.a. hoogwaardige kunststofleidingsystemen, leveren wij systemen en producten voor industriële toepassingen, woning- en utiliteitsbouw en water- en gasdistributie. Wij zijn verantwoordelijk voor alle verkoop- en marketingactiviteiten voor de Nederlandse markt.

GF Piping Systems Nederland benadert de markt door vanuit segmenten te denken. Elk marktsegment heeft diverse applicaties en voor elke applicatie bieden wij productprogramma’s. Onze opgebouwde kennis en jarenlange ervaring gebruiken wij om u te voorzien van goed advies en de juiste producten.

Om welk leidingmateriaal het ook gaat (PVC-U, ABS, PVC-C, PE100, PP-H, PB, PVDF, RVS, messing, koper of gietijzer); wij produceren het voor u. Om welke verbindingstechniek het ook gaat (lijmen, elektrolassen, moflassen, stomplassen, infraroodlassen, rillooslassen, klemmen, knellen, schroefdraad of flenzen); wij hebben het voor u beschikbaar. Om welk product het ook gaat (buizen, fittingen, afsluiters, meet- en regelsystemen, lasmachines of gereedschappen); wij leveren het u. Meer dan 40.000 verschillende soorten producten uit één hand. Deze producten worden ingezet in diverse marktsegmenten zoals chemische proces industrie, waterbehandeling, life science, voedingsmiddelen- en drankenindustrie, semicon, scheepsbouw, utiliteitsbouw, water- en gasdistributie.

Georg Fischer N.V. in Epe
De Nederlandse vestiging van Georg Fischer Piping Systems staat in Epe en is verantwoordelijk voor alle verkoop- en marketingactiviteiten voor de Nederlandse markt. Georg Fischer N.V. geeft veel klantgerichte ondersteuning zoals technische advisering, opleidingen en producttrainingen. Bij Georg Fischer N.V. zijn 38 medewerkers werkzaam.

 

Laatste berichten

WOTS Partners