Greiner Bio-One

WoTS - hal 7 - stand C048
registreer voor gratis toegang

Greiner Bio-One International is één van de toonaangevende technologische partners van academische- en researchinstellingen en van bedrijven in de diagnostische-, farmaceutische- en biotechnologische industrie. Greiner Bio-One is wereldwijd actief: met ongeveer 1.800 medewerkers, 23 vestigingen, en vele distributeurs, zijn wij actief in meer dan 100 landen verspreid over de gehele wereld.

Greiner Bio-One International GmbH is een internationaal medisch technologie bedrijf bestaand uit vier divisies.

Preanalytics ontwikkelt innovatieve afname systemen voor menselijke en dierlijke monsters, die de dagelijkse routinetaken in ziekenhuizen, laboratoria en artspraktijken eenvoudiger en veiliger maken. GeT – Greiner eHealth Technologies is een business-unit van Greiner Bio-One GmbH en is gespecialiseerd in digitale systeemoplossingen.

BioScience is de technologiepartner voor universiteiten, onderzoeksinstellingen,  diagnostische en farmaceutische industrie. BioScience is een toonaangevende leverancier van specialistische producten voor de analyse van celculturen en  microplaten.

Diagnostics is gespecialiseerd in de ontwikkeling van moleculair biologische analysemethoden. De toepassing van DNA arrays variëert van humane diagnostiek tot voedingsmiddelentechnologie.

Als Original Equipment Manufacturer (OEM), voorziet Greiner Bio-One in oplossingen op het gebied van het ontwikkelen en produceren van klantspecifieke ontwerpen voor life sciences en de medische sector.

Onze expertise ligt in het ontwikkelen van producten voor klinische diagnostiek, farmaceutische producten en onderzoek en voor de biotechnologische industrie. Dit zijn snel groeiende markten vanwege uitbreiding van de wereldbevolking, langere levensverwachting en wetenschappelijke vooruitgang.
Onze research en ontwikkeling resulteren in vernieuwende producten en systeemoplossingen voor onze klanten. Behoeftes uit de markt en een nauwe samenwerking met onze partners zijn hiervoor de stuwende kracht.
Onze producten zijn vernieuwend, efficiënt en van hoge kwaliteit en voldoen aan de strenge eisen van onze klanten.
Onze groei is gebaseerd op langdurige, nauwe samenwerking met distributeurs en strategische partners.

Laatste berichten

WOTS Partners