Hettich Benelux

ENGINEERED FOR YOU

Hettich Benelux is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van klimaatapparatuur wereldwijd . Naast maatwerk leveren wij ook standaard laboratoriumapparatuur, die wij kunnen aanpassen aan uw applicatie dankzij onze eigen engineeringafdeling.

Onze kracht ligt in het produceren van enkelstuks tot grotere aantallen ook voor andere merken (OEM). Onze producten zijn ontworpen en vervaardigd conform de huidige veiligheidsnormen. Hettich Benelux is ISO 9001, ISO 14001 en STEK gecertificeerd. Onze hypothermiekasten zijn ISO 13485 gecertificeerd, daarnaast zijn wij Sedex-lid (Supplier Ethical Data Exchange).

Wij beschikken over een eigen service afdeling. Onderhoud en reparaties vinden op locatie plaats echter beschikken wij ook over een interne werkplaats waar tevens uitgebreide reparaties uitgevoerd kunnen worden.

Hettich Benelux richt zich met name op producten binnen de medische-, agro-, voedings-, farma- en life science sector. In 2011 zijn de bedrijven Dépex en Elbanton gefuseerd en verder gegaan onder de naam Hettich Benelux.

Laatste berichten

WOTS Partners