Lab Services

Uw onafhankelijk partner voor integratie van robot- en laboratoriumapparatuur

Al meer dan 25 jaar integreert en ontwikkelt Lab Services innovatieve systemen om gestandaardiseerde processen in laboratoria te automatiseren. Tools om uw dagelijks werk eenvoudiger, flexibeler en gebruiksvriendelijker te maken. Voor deze integratie zijn we merk onafhankelijk en maken we gebruik van onze eigen software, PlateButler! Hiermee verzorgen wij een unieke en geavanceerde oplossing voor laboratoriumautomatisering. Onze klant staat altijd centraal in al onze werkzaamheden. Samen zoeken we naar de best mogelijke oplossing die past bij de applicatie van de klant! Wij bieden dan ook handvatten om het dagelijks werk eenvoudiger, flexibeler en gebruiksvriendelijker te maken waarbij hoge kwaliteit, nauwkeurigheid en service hoog in het vaandel staan. En dit op zowel nationaal als internationaal niveau.

Naast integrator van complete modulaire platformen en ultra high throughput systemen is Lab Services ook leverancier van een breed scala aan innovatieve hulpmiddelen zoals pipetten, washers, dispensers, readers en incubators.

 

Service en ondersteuning door professionals

Efficiëntie, snelheid en betrouwbaarheid zijn van essentieel belang in elk laboratorium. Met een Lab Services-servicecontract verhogen we de productiviteit van uw instrument en verlengen we de levensduur. We garanderen dat uw PlateButler en /of apparaten van derden in perfecte staat zijn. Of u nu een Full Service Contract of een Preventief Onderhoudscontract tekent. Lab Services: een team vol met betrouwbare en zorgzame professionals.

Laatste berichten

WOTS Partners