WERMA Benelux bv

WERMA Benelux bv

Het familiebedrijf, WERMA Signaltechnik, is al meer dan 60 jaar leider op het gebied van industriële signaaltechnologie. WERMA, het bedrijf dat de industriestandaard zette met de uitvinding van de modulaire signaaltoren. Het is een internationaal bedrijf met meer dan 350 werknemers en 8 locaties wereldwijd, waaronder WERMA Benelux gevestigd in Gent, België. Vandaag levert WERMA optische en akoestische signalisatie en innovatieve systemen voor procesoptimalisatie voor algemene industriële en logistieke toepassingen.

WERMA producten

 

 

WERMA, met hoofdkantoor en productie in Zuid-West Duitsland, is toonaangevend op technologisch vlak. Van signaalzuilen, zwaailichten en verkeerslichten tot zoemers, buzzers en hoorns; WERMA’s optisch, akoestisch en explosievrije toestellen waarschuwen en beveiligen mensen en machines over de hele wereld.

In 2019 bracht WERMA de nieuwe standaardoplossing op het gebied van signaleringstechnologie op de markt: EvoSIGNAL, een modulair, eenvoudig en duidelijk gestructureerde signalisatie. Deze nieuwste beacons zijn akoestische en/of optische signaalgevers verkrijgbaar in 3 maten – mini/midi/maxi.  Dankzij de uitgebreide keuze aan kleuren, lichteffecten, tonen en montagebeugels dekt dit toestel alle toepassingsgebieden.

 

 

En WERMA gaat nog een stap verder in de signaaltechniek: Door meerdere signalisatietoestellen in een netwerk op te nemen, ontstaan oplossingen die de klant helpen om snel en eenvoudig productie- en logistieke processen te analyseren en te optimaliseren.

Het SmartMONITOR systeem van WERMA helpt processen meer lean, efficiënter en sneller te zijn. SmartMONITOR is een intelligent, radiogestuurd systeem dat performantiegegevens van machines opneemt en deze via een radioverbinding naar een database stuurt waar ze geanalyseerd worden. Het systeem is eenvoudig te integreren op de WERMA signaaltoren. Door deze signaaltorens in een intelligent netwerk op te nemen, wordt een eenvoudig en retrofit alternatief gecreëerd voor conventionele, complexe MDC systemen.

 

Innovatie en optimalisatie is voor het bedrijf de drijvende kracht om hun technologische voorsprong verder uit te bouwen. Lean Management en Industry 4.0 is een van WERMA’s topics. In hun eigen laboratoria test WERMA alle nieuwe ontwikkelingen. Het succes van deze innovaties wordt weerspiegeld in de vele patenten, design awards en positieve evaluaties van klanten.

Laatste berichten

WOTS Partners