Meld je aan voor de High Tech Trophy!
Hoe breng je als exposant van de WoTS jouw nieuwe technologie of innovatieve product onder de aandacht van de bezoekers en vakpers? Dat kan met behulp van de High Tech Trophy! Per wereld brengen exposanten van de WoTS nieuwe innovatie producten of technologieën onder de aandacht bij bezoekers. Heb jij een noviteit die je graag wilt tonen tijdens de WoTS?  Meld je dan aan via het deelnameformulier.

Alle ingezonden noviteiten worden op onze website geplaats en meegenomen in de communicatie naar (potentiële) beursbezoekers. Daarnaast werken we samen met verschillende mediapartners die de producten en/of technologieën publiceren binnen hun platform. Wanneer jouw product of technologie een aantoonbaar positieve bijdrage aan duurzaamheid levert, maak je kans om winnaar te worden van de Green High Tech Trophy.

Als je jouw noviteit voor 31 mei 2024 instuurt heb je zekerheid om meegenomen te worden in de communicatie op onze website en via onze mediapartners. De definitieve sluitingsdatum is 31 augustus 2024. Tot die tijd kun je nog steeds jouw noviteit inzenden, word je op onze website geplaatst en maak je kans om genomineerd te worden. 

Hier vind je de deelnamevoorwaarden.

Deelname kosten
Een bijdrage in de kosten per ingezonden noviteit bedraagt € 98,- excl. BTW.
Een bijdrage in de presentatiekosten in geval van nominatie bedraagt € 386,- excl. BTW per noviteit

Vakjury
Onze vakjury beoordelen alle noviteiten. Op basis van deze beoordeling worden de genomineerd exposanten uitgenodigd om hun noviteit te presenteren aan bezoekers in de High Tech Trophy galerij op de beursvloer.

Tijdens de beurs
Op de beursvloer van 24 t/m 27 september zijn de noviteiten van de genomineerden live te bekijken. Op de plattegrond vind je de locatie van onze High Tech Trophy per hal. Dit is ook het moment voor bezoekers om te stemmen op hun favoriet! Op dinsdag, woensdag en donderdag kunnen bezoekers hun stem uitbrengen en bepalen de meeste stemmen uiteindelijk de winnaar van de High Tech Trophy per categorie.

Uitreiking
De winnaars van de High Tech Trophy worden bekend gemaakt tijdens de exposantenborrel op donderdag 26 september!

 

Partners