Bespaar tijd met de Hettich ZentriMix!

Bespaar tijd met de Hettich ZentriMix! Door: Hettich Benelux

Met de Hettich ZentriMix bespaart u 50 - 75% ten opzichte van de tradionele QuEChERS-methode. Het resultaat is hierdoor in slechts 24 minuten beschikbaar.

De QuEhERS-methode wordt gebruikt in de landbouw om te kunnen vaststellen of er gewasbeschermingsmiddelen worden gebruikt. In de veeteelt kan deze methode worden toegepast voor het vaststellen van antibiotica. Het gebruik van deze middelen kan schadelijk zijn voor de volksgezondheid.  De Hettich ZentriMix is geschikt voor het mixen van moeilijk mengbare componenten zoals hoog viscose stoffen, voor het homogeniseren van bijvoorbeeld nano-deeltjes en voor het versnellen/verbeteren van de meeste mengprocessen.

In tegenstelling tot standaard rotors, heeft de ZentriMix twee roterende sample-houders die een snelle rotatie van de samples rond hun eigen assen mogelijk maakt tijdens het centrifugeren.

Hettich Benelux produceert naast centrifuges standaard en maatwerk klimaatapparatuur. Hettich Benelux levert ook laboratoriumapparatuur van gerenommeerde merken, eventueel aangepast aan uw wens.