Cloud en JUMO smartWARE SCADA oplossingen van JUMO tijdens WoTS 2022

Cloud en JUMO smartWARE SCADA oplossingen van JUMO tijdens WoTS 2022 Door: JUMO Meet- en Regeltechniek B.V.

Maak tijdens WoTS 2022 kennis met Cloud en smartWARE SCADA oplossingen van JUMO

Steeds meer industriële processen worden bewaakt, geanalyseerd en geautomatiseerd met slimme sensoren. Hierdoor neemt de wereldwijde hoeveelheid data enorm toe. Met de ontwikkeling van de nieuwe Cloud en smartWARE SCADA software oplossingen, biedt JUMO een datamanagementsysteem geschikt voor de intelligente fabriek van de toekomst.

JUMO is al jaren aanbieder van industriële totaaloplossingen en produceert daarvoor de complete hardware. Denk aan sensoren voor diverse fysische variabelen, regelaars en grafische dataloggers. Maar ook krachtige automatiseringssystemen voorzien van PLC techniek.  De ontwikkeling van Cloud en smartWARE SCADA software oplossingen is een logische vervolgstap. 

Zowel JUMO Cloud als JUMO smartWARE SCADA is een IoT-platform voor procesvisualisatie, data-acquisitie, evaluatie en opslag.  Het verschil tussen JUMO Cloud en smartWARE SCADA heeft enkel te maken met de wijze van beheer. Bij JUMO Cloud is de dataopslag extern, onder beheer bij JUMO en bij smartWARE SCADA wordt gebruik gemaakt van de lokale netwerkstructuur van de gebruiker.  Via gangbare webbrowsers heeft de gebruiker direct toegang tot de gewenste procesgegevens. 

Met de gecertificeerde infrastructuur zorgt JUMO voor een aanzienlijke tijdsbesparing bij de gebruiker. Omdat de gebruiker geen tijd en moeite kwijt is aan verifieerbare gegevensverzameling. Door uitsluitend met Europese datacenters te werken, voldoet JUMO aan alle DSGVO-normen. 

Door de combinatie van hoogwaardige JUMO hardware, een moderne Cloud omgeving en innovatieve software techniek is JUMO een 'allround partner' voor de industriële productieprocestechniek.