JUMO Meet- en Regeltechniek B.V.

JUMO is één van de leidende producenten op het gebied van industriële sensor- en automatiseringstechniek. Ons innovatieve assortiment omvat meetapparatuur van sensor tot en met automatiseringsoplossingen, op het gebied van temperatuur, druk, doorstroming, niveau- en vochtmetingen en -beheersing. Tevens hebben wij specifieke apparatuur voor de vloeistofanalyse. Dit met als doel onze klanten wereldwijd de optimale oplossingen inzake proceszekerheid, energie efficiëntie en kostenoptimalisatie te bieden.

JUMO - More than sensors + automation.

Nieuws

JUMO Cloud en smartWARE SCADA opent volledig nieuwe automatiseringsmogelijkheden

10/12/2020JUMO is al jaren leverancier van branchespecifieke totaaloplossingen en produceert hiervoor de complete hardware. Dit bestaat uit sensoren voor verschillende fysieke variabelen, regelaars en grafische dataloggers, en uit krachtige automatiseringssystemen....

Lees meer

Hoe integreert u verschillende veldbussen in uw netwerk of installatie? JUMO praat u bij tijdens Industrial Ethernet Event 2020

05/03/2020JUMO op Industrial Ethernet - Hoe integreert u verschillende veldbussen in uw netwerk of installatie? Door de verregaande automatisering en digitalisering van de industrie is betrouwbaarheid, flexibiliteit en compatibiliteit van...

Lees meer

Evenementen

Industrial Ethernet

Industrial Ethernet is niet meer weg te denken binnen de productie omgeving. De procesautomatisering sluit zich hier snel bij aan. Dit biedt tal van voordelen waaronder snelheid, kostenreductie, diagnose mogelijkheden en remote engineering.

Met het oog op minder technisch personeel zijn dit voordelen die een industrie de onderscheidende voorsprong kan geven op collega bedrijven binnen de branche.

Lees meer

Productie Proces Automatisering

Effectiviteit en efficiency zijn door de jaren heen de kernwoorden voor de productie- en procesindustrie. Actuele ontwikkelingen rond Industry 4.0, the Industrial Internet of Things, Big Data en daardoor ook Cyber Security vragen om concrete en tegelijkertijd strategische keuzes.

Er is een transitie naar nieuwe technologie maar wat is de roadmap? Een bezoek aan het Productie Proces Automatisering (PPA) event biedt u kennisoverdracht om de juiste keuzes te maken. Zowel in het kader van technologische vernieuwingen als in de samenwerking met de keten.

Lees meer

Industriële veiligheid online kennisweek

Deze online kennisweek staat in het teken van veiligheid. Fysieke veiligheid wel te verstaan. Waarbij we ons richten op twee werelden van de maakindustrie en de procesindustrie. Totaal verschillende werelden maar vaak met een zelfde uitgangspunt; veilig werken. Niet alleen omdat uw medewerkers uw kapitaal zijn, maar ook omdat de vervolgschade enorm kan zijn.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2020. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer