Content is nog steeds King

Content is nog steeds King Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

In de aanloop naar de World of Industrial Processing communiceren we veel naar de potentiële bezoekers. De projecten en seminars geven inhoud aan de zaken die spelen bij de doelgroepen in de markt. Exposanten die betrokken zijn als spreker bij die inhoud, worden dus ook intensiever meegenomen in de communicatie naar de potentiële bezoekers. Passend bij deze tijd verdelen we de communicatie over verschillende thema’s, media en momenten. Door betrokkenheid van exposanten en leden krijgen klantengroepen meer redenen de beurs te bezoeken en u krijgt dan meer exposure naar uw markt. Wij zijn nog op zoek naar exposanten die willen spreken tijdens de seminars. Mocht u zich hiervoor willen aanmelden, lees dan snel verder!

Bij de eerste deelnemers overleggen stellen de aanwezige exposanten de aanpak van een project of een seminar vast. Dat is dus een cruciaal moment om betrokken te zijn. U kunt zich nu nog aanmelden, om mee te denken.

Het Paviljoen Machevo Hotspots bespreken we op dinsdag 16 november (9.30 – 11.30 uur) bij FHI. De grote voordelen zitten in het ontzorgen, een collectieve standbouw en gezamenlijke promotie.

Op dinsdag 23 november kunt u van 9.30 – 11.30 uur meedenken over:
Nieuwe standaarden (ATEX) 
Wat houden de standaarden rond ATEX in en wat is er nieuw? De basis gedachte is, dat de sprekers ingaan op trends en ontwikkelingen, waarbij die dan ook praktisch gemaakt worden voor de bezoekers.

Voedselveiligheid
Welke actuele uitdagingen komt men tegen in het productie proces? Dat kan gaan over de  faciliteiten, de procedures en de cultuur. In het seminar is het dan wenselijk om inhoud te bieden over de zaken die men tegenkomt en hoe die neutraal op te lossen zijn.

Op donderdag 2 december worden van 9.30 – 11.30 uur bij FHI twee andere seminars besproken.
Basics of Industrial Processing
Het is de wens om deskundigen uit de bedrijfsketen, exposanten van Industrial Processing, aandacht te geven aan de basis technieken. Denk hierbij aan automatisering, instrumenten, analyse, opslag, mengen, doseren, wegen, bewerken, verpakken, etcetera.

Informatie voor een beter koop- of uitvoeringsproces
In dit seminar is het de bedoeling om bezoekers uit de doelgroepen te informeren over het gehele proces in de keten. Hoe gaan we van grondstof, naar logistiek, verwerking, opslag, bewerking en uiteindelijk het product?

Voor alle projecten kunt u zich aanmelden bij Willemijn de Groot.