Doe meer met minder: osmolaliteit voor klinische laboratoria

Doe meer met minder: osmolaliteit voor klinische laboratoria Door: I&L Biosystems BeNeLux B.V.
Osmolaliteitsbepalingen voor klinische laboratoria zijn nu nog eenvoudiger

I&L Biosystems presenteert de nieuwe osmometer OsmoPRO® MAX, die ongekende automatisering, gebruiksgemak en workflowflexibiliteit biedt en ontwikkeld is voor klinische laboratoria van elke omvang in de Benelux. 

Gemak dient de mens:
De eigenschappen van geautomatiseerde osmometer OsmoPRO® MAX

De OsmoPRO® MAX voert testen automatisch en rechtstreeks uit in primaire buizen met automatische tussentijdse reiniging, waardoor geen verbruiksartikelen meer nodig zijn. Dankzij de draaitafel kunnen gebruikers continu monsters laden in verschillende primaire buisformaten, waardoor workflow onderbrekingen worden voorkomen en de doorlooptijden worden verbeterd.

2 Geïntegreerde barscanners
Een geïntegreerde barcodescanner scant automatisch de draaitafel om het aantal aanwezige monsters en hun monster-ID's te bepalen. Een tweede geïntegreerde barcodescanner scant werknemersbadges en kalibratie- en controlekits voor traceerbaarheid van gebruikers en lotnummers.

Eenvoudig in gebruik
Met zijn kleuren touchscreen biedt de OsmoPRO® MAX een intuïtieve meertalige gebruikersinterface waarmee personeel van verschillende vaardigheidsniveaus het apparaat kan bedienen. Aanvullende on-screen video-instructies kunnen gebruikers door de reinigings-, onderhouds- en kalibratiestappen leiden.

De OsmoPRO® MAX tilt osmolaliteitsbepalingen naar een nieuw niveau, vergroot het vertrouwen van uw personeel en stelt hen in staat zich te concentreren op andere waardevolle laboratoriumtaken.

Belangrijkste voordelen
  • Continu laden en testen, tot 500 monsters
  • Geautomatiseerd pipetteren rechtstreeks uit verschillende typen primaire buizen
  • Geautomatiseerd scannen van streepjescodes voorkomt verwisseling van monsters
  • Robuuste kalibratie (tot slechts één keer per jaar)
  • Klein samplevolume: 150 μL
  • Gegevensbeheer: LIS, USB, Ethernet, printer (optioneel)
Toepassingsgebied

In alle klinische laboratoria is het nodig om de hoge werkdruk te verlichten en de efficiëntie te verhogen met behoud van het verkrijgen van snelle en nauwkeurige resultaten van osmolaliteitsbepalingen. Houd uw laboratorium soepel en in overeenstemming met geldende regelgeving met de OsmoPRO® MAX die de door de industrie geprefereerde vriespuntdepressiemethode hanteert om nauwkeurige patiëntresultaten te leveren.

Het Advanced Instruments-portfolio van osmometers voldoet aan uw behoefte aan gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid. Gesteund door meer dan 65 jaar toonaangevende prestaties, levert de OsmoPRO® MAX de automatisering, workflowflexibiliteit, gegevensbeheer en beveiliging die u nodig heeft om meer gedaan te krijgen in minder tijd.

Bekijk product of vraag een demo aan. 
De OsmoPRO® MAX is verkrijgbaar vanaf Q4 2022.