Een vol seminarprogramma voor de World of Industrial Processing

Een vol seminarprogramma voor de World of Industrial Processing Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Een van de belangrijkste argumenten om een bezoek te brengen aan de World of Industrial Processing is om contacten te leggen binnen een sterk netwerk uit de procesindustrie. De totale keten, die zich onder andere richt op de voedingsmiddelenindustrie, farmacie en (petro)chemie, is volop op de beursvloer aanwezig. Het persoonlijk contact met oude en nieuwe bekenden uit de markt op de beurs is voor velen een uitstekende manier om het relatienetwerk te onderhouden en uit te bouwen. Maar wist u dat er veel meer te halen is?

De World of Industrial Processing biedt bijvoorbeeld diverse interessante seminars waarvoor u zich kosteloos kunt aanmelden. Strategische en technische uitdagingen en oplossingen komen aan bod in de seminars getiteld ‘Basics of Industrial Processing’, ‘Voedselveiligheid’, ‘Transport van goederenstromen in de industrie’ en Watertechnologie binnen Industrial Processing.

Naast de seminars is ook dit jaar het Machevo Hotspots paviljoen weer aanwezig. Het paviljoen telt zestien deelnemers. Machevo & Bulk is groots aanwezig op het binnenplein om zo de benodigde gezelligheid te creëren en u te informeren over deze vereniging.

U kunt verder uw stem uitbrengen op één van de innovaties die zich hebben ingeschreven voor de Proces Innovatie Prijs (PIP). De Proces Innovatie Prijs is een prestigieuze onderscheiding voor innovaties in de procesindustrie waarbij de deelnemers een publieksprijs kunnen winnen. Daar heeft u dus invloed op!

Kortom, de World of Industrial Processing heeft in de 2022-editie weer een mooi vol programma. U wilt dit niet missen! Registreer u hier voor een gratis beursbezoek.