Helukabel levert TOPSERV en TOPGEBER kabels voor machines

Helukabel levert TOPSERV en TOPGEBER kabels voor machines Door: Helukabel B.V.

banner machinebouw

Om machines langdurig en foutloos te laten functioneren in complexe productieprocessen, zijn kabels van uitstekende kwaliteit en met een hoog prestatieniveau onmisbaar.
In dit artikel komen de TOPSERV en TOPGEBER aan bod. De speciale PUR-mantels zorgen er o.a. voor dat deze kabels zelfs bij temperaturen tot 90 °C optimaal functioneren.

TOPSERV
Precisie-servomotoren, zoals die tegenwoordig in veel gebieden van sterk geautomatiseerde productieprocessen worden gebruikt, vragen om hoogwaardige, betrouwbare en duurzame kabels. Aan deze eisen wordt voldaan met de TOPSERV kabels van HELUKABEL. De kabels hebben een extra afscherming om EMC-compatibiliteit te garanderen. De TOPSERV PUR feedback kabel is een hoog flexibele UL/CSA motor & servokabel volgens normeringen van o.a. Siemens, Lenze, Bosch, Rexroth. De TOPSERV PUR is ideaal voor flexibele toepassingen zoals in een kabelrups. Voor vaste toepassingen kan men de TOPSERV PVC gebruiken. De TOPSERV® kabels voldoen aan de vereiste VDE-, UL- en CSA-normen en zijn tevens geschikt voor exportgerichte mechanische en systeemtechniek. 

Download hier de productsheet van TOPSERV PUR

TOPSERV EN TOPGEBER
TOPGEBER en TOPSERV van Helukabel

TOPGEBER
TOPGEBER is een uitstekend alternatief voor motorkabels met een PUR-mantel en geschikt voor vaste installatie of incidentele bewegende toepassingen. Deze encoder of positie feedback kabel geeft de stuurimpulsen voor de positionering en werking van de servomotoren door. De TOPGEBER wordt gebruikt als verbindingskabel voor tacho's, remmen en pulsgeneratoren in industriële apparatuur, werktuigmachines, besturings- en automatiseringsapparatuur. 

Download hier de brochure Servo & Feedback cable

Meer info?
Heeft u vragen? Onze adviseurs zoeken graag voor je uit welke kabel het beste past in je machine. Hierbij bieden we een goede oplossing qua prijs/kwaliteit dus informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden! 

Tel: 0495 - 499 049

Email: info@helukabel.nl

www.helukabel.nl