Inschrijvingen World of Electronics lopen hard

Inschrijvingen World of Electronics lopen hard Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Het is hard gegaan met de inschrijvingen voor de World of Electronics, vlak voor de eerste deadline van 11 februari. Na de coronaversoepelingen zien we dat exposanten zich massaal inschrijven voor de stands en de paviljoens. We zien er allemaal naar uit om weer live samen te komen en dat is te merken. Het aantal inschrijvingen toont een opmerkelijk steile curve omhoog. Als deze stijgende lijn doorzet, kunnen we in september uitzien naar een zeer succesvolle beurs!

Warme belangstelling
Niet alleen de inschrijvingen voor de stands lopen gestaag op, ook de paviljoens mogen zich verheugen op een warme belangstelling van exposanten. Dit jaar staan er twee paviljoens op de World of Electronics: het Development Club / IoT paviljoen en het Test & Meet paviljoen. En er is nog meer goed nieuws over de World of Electronics, want het seminarprogramma is definitief ingevuld met de exposanten. Van 27 tot en met 30 september zijn er lezingen over Hardware design voor productie, User Interface Design, Internet of Things en de test-en meetapparatuur van de toekomst. Allemaal actuele onderwerpen die de nodige bezoekers zullen trekken!

Gadget
Het gadgetproject met de interactieve papegaai is bijna klaar.  De eerste ‘parrots’ zijn inmiddels van de band gelopen en worden binnenkort uitvoerig getest. Een bijzonder moment voor de bijna twintig exposanten die al ruim twee jaar aan het gezamenlijke project werken. De gadget belooft een echte publiekstrekker en collectors item te worden. Dat is niet zo gek, want zowel het ontwerp als de functionaliteiten zijn uniek!

Tot slot nog een opmerking voor de exposanten die zich al hebben ingeschreven: we zijn druk bezig met het intekenen van de stands en paviljoens. Binnenkort krijgt u bericht over uw plaats op de conceptplattegrond.

Heeft u zich nog niet aangemeld voor de WoTS? Wacht dan niet te lang en schrijf u vandaag nog in voor de World of Electronics via: https://fhi.nl/wots/inschrijven.

Voor vragen over de World of Electronics kunt u contact opnemen met Marc Berkouwer.