Kansen voor alle exposanten: voor, tijdens en na de beurs

Kansen voor alle exposanten: voor, tijdens en na de beurs Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De eerste vergaderingen voor de projecten en seminars van de World of Industrial Processing vonden in november 2021 plaats. De betrokken bedrijven zien al concrete kansen en willen gebruikmaken van het collectieve podium op de beurs en de marketing automation van WoTS. Die mogelijkheid staat nu nog open voor meer exposanten. Door gezamenlijk te werken aan seminars en projecten wordt neutrale deskundigheid naar bezoekers en dus (potentiële) klanten gecommuniceerd.

De grote hoeveelheid leden van Machevo & Bulk, die al interesse tonen in het project Machevo Hotspots, is ook al nadrukkelijk bezig geweest met het vormgeven van neutrale inhoud, met als doel de WoTS-bezoeker goed te bereiken. Deelnemers aan een paviljoen hebben altijd al de voordelen gehad dat de voorbereidingen door de organisatie van WoTS gedaan worden. In deze tijd, waarin beurzen opeens verplaatst kunnen worden, is dat gemak extra voelbaar en worden risico’s beter opgevangen.

Daarnaast kan op meerdere manieren aandacht voor de deelnemende exposanten gevraagd worden. Met innovaties en tastbare voordelen voor klanten ontstaat een ‘technische gezelligheid’, die aan de bar van het paviljoen gedeeld kan worden. Door de collectieve standbouw valt het geheel beter op. Met actieve techniek in de stands wordt bezoek ook gestimuleerd en door meer communicatie rond dit soort projecten, krijgen potentiële klanten al vanaf april 2022 informatie over de deelnemers.

Een gemiddelde bezoeker plant een bezoek van ongeveer vier uur in. Voor alle exposanten geldt, dat het dan niet meer kan afhangen van de plek die een stand op een beursvloer heeft. Het is dan de vraag hoe een exposant zijn eigen klanten van te voren informeert, welke afspraken zijn gemaakt, welke voordelen van oplossingen van tevoren zijn gecommuniceerd en hoe gaat dit landen bij de verschillende doelgroepen.

Voor zowel grote als kleine bedrijven zijn dit sterke kansen, omdat de database van de organisatie in de algemene bezoekerswerving met deze content gevuld wordt. Dat versterkt uw eigen marketing. Neem contact op met Willemijn de Groot, om te kijken waar die kansen nog meer aanwezig zijn.