Kracht door samenwerking en dan juist individueel profileren

Kracht door samenwerking en dan juist individueel profileren Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Vanaf oktober 2021 benadrukken we deze boodschap in de nieuwsbrieven. Nu alle inhoud vorm aan het krijgen is, wordt die gebundelde kracht zeker duidelijk. De bezoeker is een beperkte periode op de beurs en daarom wil een exposant zich goed profileren. De zestien deelnemers aan Machevo Hotspots gaan daarvoor bijvoorbeeld de toegevoegde waarde van samenwerking tonen aan de hand van actuele uitdagingen in de industrie. De exposanten tonen hierin concrete, technische oplossingen.

Als een gemiddelde bezoeker vier uur op de beursvloer aanwezig is en daarbij gemiddeld veertien stands bezoekt, dan haalt een exposant extra voordeel uit een collectief project. Het seminar over voedselveiligheid in de industrie is al gevuld en dat geldt bijna voor de ‘Basics of Industrial Processing’ en ‘Transport van goederenstromen in de industrie’.

Een gemiddelde exposant spreekt 75 bestaande relaties en 25 nieuwe relaties in een beursweek. Dat is vanzelfsprekend sterk variërend per soort bedrijf, maar zo’n gemiddelde geeft wel aan hoeveel extra waarde geboden wordt door een seminar waar circa honderd bezoekers bij aanwezig zijn.

In het paviljoen Machevo Hotspots zijn nog enkele plekken beschikbaar. Deze deelnemers gaan gezamenlijk in op de megatrends in bijvoorbeeld de petrochemie om met alternatieve energiedragers te werken. De energietransitie, het energieverbruik en de uitbreiding van de infrastructuur komt in het algemeen aan de orde en er wordt ook ingegaan op de uitdagingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Deze thema’s bieden kansen aan de deelnemers in het paviljoen om hun deskundigheid te tonen.

Als u vragen heeft over actuele mogelijkheden, kunt u die stellen aan Willemijn de Groot