LabMakelaar Benelux, dé specialist in circulaire labinrichting

LabMakelaar Benelux, dé specialist in circulaire labinrichting Door: LabMakelaar Benelux B.V.

Heeft u laboratoriuminstrumenten die u niet meer gebruikt of binnenkort uit dienst neemt? Of zoekt u een uitbreiding van uw laboratoriuminventaris? Dan bent u bij LabMakelaar Benelux aan het juiste adres.

Nieuwe laboratoriuminstrumenten zijn vaak erg duur. LabMakelaar streeft naar een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven eenvoudig toegang hebben tot een totaaloplossing voor inrichting en apparatuur van hun laboratorium met hoogwaardig en gerecycled materiaal. Wij helpen onze klanten hun projecten te realiseren met gerecyclede producten en kwaliteitsmateriaal tegen een relatief lage prijs. LabMakelaar bemiddelt tussen koper en verkoper om de aan- of verkoop af te ronden.

Dit doen we door op verschillende manieren hoogwaardig materiaal te verzamelen en vervolgens via een centraal punt aantrekkelijk aan te bieden aan bedrijven die een laboratorium willen opzetten of uitbreiden zodat zij via een centrale organisatie bediend kunnen worden. Eenvoudig, efficiënt, betaalbaar en vaak met garantie.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan onze website voor meer informatie.