Machevo Hotspots als centrale plek in de World of Industrial Processing

Machevo Hotspots als centrale plek in de World of Industrial Processing Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Machevo Hotspots is dé locatie op de beursvloer waar door samenwerking in een collectief toegevoegde waarde aan de bezoekers wordt geboden. Concrete voordelen voor exposanten liggen in efficiency in de voorbereiding en het delen van middelen, ruimte en catering. 

Dit paviljoen biedt leden van Machevo & Bulk een laagdrempelig manier om deel te nemen aan de World of Industrial Processing, waarbij het paviljoen een eenduidige uitstraling heeft maar waarbij wel kansen zijn voor eigen profilering van de onderneming.

De deelnemende exposanten bespreken uiteindelijke samen de aanpak, waarbij zowel standbouw, interne ruimte als gewenste middelen gekozen worden. Ook de mogelijke inhoud van kennisoverdracht in het paviljoen wordt besproken. Daardoor zal later in het proces ook de aanpak van de communicatie in aanloop naar de beurs aan de orde komen en de voordelen die dat heeft voor de deelnemers. De kennisoverdracht vanuit het paviljoen kan liggen bij thema’s als fabriek van de toekomst, innovaties in het algemeen en praktische / technische combinaties.

De aanpak van Machevo Hotspots bespreken we op dinsdag 16 november (9.30 – 11.30 uur).
U kunt zich bij Willemijn de Groot aanmelden voor deze bespreking.