Meld je aan voor de High Tech Trophy

Meld je aan voor de High Tech Trophy Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Hoe breng je als exposant jouw nieuwe technologie of innovatie onder de aandacht van bezoekers en vakpers? Dat kan met behulp van de High Tech Trophy!  Heb jij een noviteit die je graag wilt tonen tijdens de WoTS en die wat jou betreft de felbegeerde prijs verdient?  Meld je dan aan via het deelnameformulier.

Alle inzendingen krijgen aandacht op onze website en worden meegenomen in de communicatie naar (potentiële) beursbezoekers. Daarnaast publiceren onze mediapartners artikelen op hun platforms over de High Tech Trophy.

Wanneer jouw product of technologie een aantoonbaar positieve bijdrage levert aan duurzaamheid, maak je kans om winnaar te worden van de Green High Tech Trophy.

Schrijf je in voor 31 mei
Snelle beslissers hebben extra voordeel. Als je jouw noviteit vóór 31 mei instuurt, weet je zeker dat je meegaat in de communicatie op onze website en via onze mediapartners. De definitieve sluitingsdatum is 31 augustus. Tot die tijd kun je nog steeds jouw noviteit inzenden, word je inzending op onze website geplaatst en maak je kans om genomineerd te worden. 

De winnaars
Onze vakjury beoordeelt voorafgaand aan de beurs alle noviteiten. De vier genomineerden presenteren hun noviteit  op de beursvloer in een aantrekkelijk vormgegeven galerij. Tot donderdagmiddag kunnen bezoekers per categorie hun stem uitbrengen op hun favoriet. Tijdens de exposantenborrel op donderdag 26 september maakt de beursorganisatie de winnaar per wereld en de winnaar van de Green High Tech Trophy bekend.

Bekijk de voorwaarden en meld je aan voor de award